reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja testy owu robić będę bo niestety u mnie to loteria z owu raz w 10 dc a raz w 20 więc oszalała bym czasami :p nawet jak się teraz nie starałam to robiłam testy owu żeby mniej więcej wiedzieć kiedy powinna wystąpić @, testy owu zostały tylko na ten cykl na razie nie zamawiam liczę na cud
Mi się wydaje, ze owu w tym mcu mam szybciej - ale pewna nie jestem na 100%, a kalendarzyk mi pokazuje za 3 dni - wykorzystam jeszcze weekend na ❤️ i na spokojnie - co ma być to będzie :cool2:

reklama
Nie udzielam się na tym wątku od kilku miesięcy, ale czasem podczytuję. Jestem oburzona nagonką na Malagę. Niestety w szpitalach zdarzają się takie sytuacje, jest mnóstwo lekarzy co minęli się z powołaniem. Dziewczyna pokazywała zdjęcia z usg. Dziś wrzuciła zdjęcie z przyjęcia do szpitala. Uważacie, że skąd wzięła taki dokument ? Nagle natychmiast go podrobiła ? Ma ktokolwiek 100% pewności, że to troll ? Bo ja mając nawet 99,9% w życiu bym się nie odważyła napisać czegoś takiego. Fajnie się czują osoby ze świadomością, że może piszą tak okropne rzeczy roniącej właśnie kobiecie ? Ma ktoś naprawdę pewność ? Uważam, że administratorzy powinni się zająć tą sprawą i ją wyjaśnić, bo to jest jakiś skandal.

Nie udzielam się na tym wątku od kilku miesięcy, ale czasem podczytuję. Jestem oburzona nagonką na Malagę. Niestety w szpitalach zdarzają się takie sytuacje, jest mnóstwo lekarzy co minęli się z powołaniem. Dziewczyna pokazywała zdjęcia z usg. Dziś wrzuciła zdjęcie z przyjęcia do szpitala. Uważacie, że skąd wzięła taki dokument ? Nagle natychmiast go podrobiła ? Ma ktokolwiek 100% pewności, że to troll ? Bo ja mając nawet 99,9% w życiu bym się nie odważyła napisać czegoś takiego. Fajnie się czują osoby ze świadomością, że może piszą tak okropne rzeczy roniącej właśnie kobiecie ? Ma ktoś naprawdę pewność ? Uważam, że administratorzy powinni się zająć tą sprawą i ją wyjaśnić, bo to jest jakiś skandal.
Ja też teraz trochę forum odpuściłam, ale chyba nigdy nie przyszło by mi do głowy w ten sposób kogoś obrażać, nawet jeśli mam inne zdanie w danym temacie to po prostu nie udzielam się, patrzę z boku, ale to było bardzo przykre, zresztą ja bym się nie odważyła na takie słowa bo nigdy nie wiemy jeszcze co nas w życiu spotka...

Ja też teraz trochę forum odpuściłam, ale chyba nigdy nie przyszło by mi do głowy w ten sposób kogoś obrażać, nawet jeśli mam inne zdanie w danym temacie to po prostu nie udzielam się, patrzę z boku, ale to było bardzo przykre, zresztą ja bym się nie odważyła na takie słowa bo nigdy nie wiemy jeszcze co nas w życiu spotka...
Tak jak mówisz, nigdy nie ma pewności a mozna bardzo zranic kogos..

A lipa, będę zmieniać. Zaczynam w tym miesiącu przeglądać oferty i wysyłać Cv, więc póki co muszę plany staraniowe odłożyć na dalszy plan :( przynajmniej dopoki nie znajdę nowej pracy i trochę tam nie popracuje. Natomiast co jakis czas wpadam i będę dalej wpadać żeby podejrzeć co u Was ;)
Też myślałam czy to w porządku popracować chwilę dostać umowę i zaraz w ciąży być, ale czuję, że nigdy dobrego momentu nie będzie, teraz też nie jest idealny moment, ale czy kiedykolwiek on nastąpi ? Zresztą jeśli będzie wszystko w porządku to nie zamierzam od razu brać L4 więc postaram się kogoś wprowadzić na moje miejsce i na ile będę mogła zachować się "FAIR"

Też myślałam czy to w porządku popracować chwilę dostać umowę i zaraz w ciąży być, ale czuję, że nigdy dobrego momentu nie będzie, teraz też nie jest idealny moment, ale czy kiedykolwiek on nastąpi ? Zresztą jeśli będzie wszystko w porządku to nie zamierzam od razu brać L4 więc postaram się kogoś wprowadzić na moje miejsce i na ile będę mogła zachować się "FAIR"
Ja mam plan starac sie jeszcze 3 miechy potem tez chce zmienic prace ... wiec starania odloze na pare miechow...

Tak jak mówisz, nigdy nie ma pewności a mozna bardzo zranic kogos..
Ktoś tam napisał, że wieczne pasmo złych wydarzeń, założę się, że nie jedna z Nas ma takie pasmo zdarzeń u siebie, ale niektórzy po prostu publicznie o tym nie mówią i tyle, przykra ta sytuacja bardzo...jeśli to prawdziwa historia to bardzo te słowa zraniły Malagę...

Ktoś tam napisał, że wieczne pasmo złych wydarzeń, założę się, że nie jedna z Nas ma takie pasmo zdarzeń u siebie, ale niektórzy po prostu publicznie o tym nie mówią i tyle, przykra ta sytuacja bardzo...jeśli to prawdziwa historia to bardzo te słowa zraniły Malagę...
Na pewno... bo tu miala sie komu wyzalic..przynajmniej tak myslala...

reklama
Do góry