reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trzy lata starania o córkę na pocieszenie kupilam psa i zaraz potem zaszlam w ciążę więc cos w tym jest
To ja mogę że trzy że schroniska przygarnąć [emoji23]
A tak z innej beczki, zamyśliłam się i przyjechałam stację i wiecie co? rozumiem, że już nie jestem taka piękna i młoda, ale ku...wa mać, wiecie jak ciężko jest stopa złapać?

reklama
Super pocieszajaca wiadomość, bylam juz dwa razy na usg tego miesniaka w styczniu i w sierpniu i urósł z 14 mm do 18mm w pół roku, nie jest duzy ale rośnie, pewnie mi mówiła gdzie jest zlokalizowany, ale skupilam sie chyba bardziej na slowach, ze nie do usunięcia

To ja miałam większy. Ponad 3 cm a w 7 tygodniu ciąży był już ponad 4 cm. Najważniejsze, ze lekarz nie widzi przeciwwskazań do zachodzenia w ciąże przez tego mięśniaka. Nic tylko działać w takim razie [emoji846]

Dziewczyny tsh mi wyszlo 3 dzis 25 tydzien. Mam w domu eutyrox 50 i 75. Do tej pory brałam połowe 75 i teraz nie wiem łykać cała?
Do endokrylonoga nie ma szans sie u mnie dostac do grudnia.
Wez skierowanie od gina+ zaswiadczenie, ze jestes w ciazy. Musza przyjac cie do endo maksylanie do 7dni. Jak nie, to powiedz ze to zgłosisz :)

Wez skierowanie od gina+ zaswiadczenie, ze jestes w ciazy. Musza przyjac cie do endo maksylanie do 7dni. Jak nie, to powiedz ze to zgłosisz :)
Już pisalam że u nas endo jest tylko 2 razy w miesiacu, a w listopadzie nie bedzie wcale. Oczywiscie bede kombinowac żeby dostać się hak najszybciej. Na razie mam brać 2x 25 za tydzien zrobie badania jak spada to ok jak nie to zwiekszymy dawke do 75.

Matko w końcu ktoś myśli to samo co ja !
Dziękuje, że to napisałas.
No niestety, ja już też sie napatrzałam na wiele kłamstw tutaj na forum... Więc też sie odzywałam.się w sprawie Malagi. Swoje przeszłam i dla mnie to nie do pojęcia, żeby żaden lekarz w szpitalu nie zauważył sączących się wód...no cóż. Swoje pomyslałam, ale przemilczę. My na fb na grudniówkach też mialyśmy jedną artystkę...troll jak nic. Aż mnie ciarki przechodzą jak sobie to przypomnę. To są ludzie chorzy, którzy potrzebują akceptacji z zewnąrz i zainteresowania swoją osobą...

Już pisalam że u nas endo jest tylko 2 razy w miesiacu, a w listopadzie nie bedzie wcale. Oczywiscie bede kombinowac żeby dostać się hak najszybciej. Na razie mam brać 2x 25 za tydzien zrobie badania jak spada to ok jak nie to zwiekszymy dawke do 75.
Dopiero teraz doczytałam :) oby spadło :*

reklama
Nie wtrącam się w osady malagi ale jeśli nie miałyście racji dziewczyny to jak jej musi być przykro,gdzie tak jak dla nas wszystkich to miejsce jest wsparciem a tak mogła sie zawieść...Nie wiem czy tych sytuacji było więcej czy też nie ale często osądzasz kogoś zapominając o własnej historii..w która też nikt nie musi wierzyć a to jest tylko forum...a za razem coś bardzo ważne i może właśnie malaga to straciła przez czyjąś intuicję pewność czy zwal jak zwal..Nie obchodzi mnie już kto ma jakie zdanie na czyi temat obchodzą mnie właśnie historię dziewczyn Jak i teraźniejszy czas ich starań.dziękuję dziewczyny że jesteście i nikt nie powinien dać się osądzać a nawet jeśli ktoś się odważył to należy to zignorować.ja testuje za 6 dni! Będę odpisywać moja historię też:)

Do góry