Mam córkę 12 lat z bylym mężem, teraz od 5 lat mam partnera i stwierdziliśmy, ze chcemy miec wspólne dziecko i nie ma co czekac bo to juz dla nas ostatni gwizdek, wiec zaczynamy staraniaNie obawiaj się i zapraszamy do nas Nie jesteś sama, wierz mi. :*
@Pauula82 dopiero zaczynacie starania? Macie już dzieci?
reklama
Misty29
Fanka BB :)
Właśnie nie wiem czy jest sens iść dzisiaj na betę skoro zaraz długi weekend i musiałabym powtarzać dopiero we wtorek żeby sprawdzić przyrost. Chyba zaczekam na spokojnie do wtorku i wtedy dopiero pójdę. Jak myślicie?Jest jest!!! Widać wyraźnie, piękna różowa krecha!
To co teraz beta?
@Kasienka3b ja dzisiaj zaczęłam 35dc, 3.11 stawiam, że była owu więc testowanie czeka mnie za tydzień. Boje się, że @ mnie wyręczy. Czuje się dzisiaj jakbym miała zaraz dostać, taka pełna.
Jedno jest pewne owulacji na pewno nie miałam jednak w 19dc, bo okres by już był.
Mam nadzieję że zapoczątkowałam mega duża fale pozytywnych testów i że dołączycie szybko do mnie. Trzymam za wszystkie kciuki!
flor87
Wiadac gratulacje !!Ja rano zrobiłam test i widzę coś upragnionego różowego widzicie też? Boję się jeszcze cieszyć. Dziś dopiero 24 dc. Planowana @ dopiero 15.11. Zobacz załącznik 915030
No akurat jest w takim miejscu, ze sie nie da usunąć, nie jestem lekarzem, ale jak mój ginekolog mówi, ze sie nie da to jej wierzeA miesniakow sie nie usowa?
V
Vel
Gość
Poproszę o zarażenie stanem ciążowym! Gratulacje!Ja rano zrobiłam test i widzę coś upragnionego różowego widzicie też? Boję się jeszcze cieszyć. Dziś dopiero 24 dc. Planowana @ dopiero 15.11. Zobacz załącznik 915030
Kasienka3b
To 3 mam kciuki by @ wcale nie przyszla a Ty na tescie ujezala 2 kreski.Jest jest!!! Widać wyraźnie, piękna różowa krecha!
To co teraz beta?
@Kasienka3b ja dzisiaj zaczęłam 35dc, 3.11 stawiam, że była owu więc testowanie czeka mnie za tydzień. Boje się, że @ mnie wyręczy. Czuje się dzisiaj jakbym miała zaraz dostać, taka pełna.
Jedno jest pewne owulacji na pewno nie miałam jednak w 19dc, bo okres by już był.
Właśnie nie wiem czy jest sens iść dzisiaj na betę skoro zaraz długi weekend i musiałabym powtarzać dopiero we wtorek żeby sprawdzić przyrost. Chyba zaczekam na spokojnie do wtorku i wtedy dopiero pójdę. Jak myślicie?
Mam nadzieję że zapoczątkowałam mega duża fale pozytywnych testów i że dołączycie szybko do mnie. Trzymam za wszystkie kciuki!
No myślę, że ma to sens we wtorek i w czwartek pójdziesz i życzę cudownego przyrostu!!!!
Obyś te pozytywne testy przesłała do nas też
@Pauula82 to w takim razie trzymam mocno kciuki i faktycznie stres nie pomoże. Ale co ja tam wiem Ja jestem mistrzynią w nakręcaniu się i widzeniu objawów których nie ma
flor87
Hej laski! Nie uciekajcie !!! Nie chcę mi sie wierzyć żeby historia Malagi nie byla prawdziwa, ogromnie jej współczuję, i nie chcę wierzyć ze ktoś mógłby wymyślić tak okrutną historię.. może jestem naiwna ale wolę wierzyć w ludzi. Laski nie idzice sobie:-( to forum w koncu ma byc wsparciem
Misty29
Zarażam Was wszystkie Kochane! Tak na prawdę będę chyba potrafiła się cieszyć dopiero po pierwszym trymestrze.Poproszę o zarażenie stanem ciążowym! Gratulacje!
reklama
1
174974
Gość
Kochana jak coś stara gwardia jest na innym wątku w ciężaróweczkach Link do: Staraczki 2018 - Udało się! :) Tylko troszkę zapomniany wątek.Dobra dziewczyny, faktycznie czas się stąd zawijać. Nie wiem o co tutaj chodzi, ale jak się zapisywałam dobrych kilka(naście?) miesięcy temu to miałam poczucie że mogę każdemu ufać i jest tu bezpiecznie. Od jakiegoś czasu zaczęły się przedziwne historie i szczerze mówiąc bardziej mnie to stresuje niż podnosi na duchu. Całej "starej gwardii" (ForgetMeeNot, Kasienka, Fleur, Flor, Migdalove, Kari, Kati, Maliina, Wiktorka, Ilona, Iwonka, Kamila - mam nadzieję że żadnej nie pominęłam a bardzo chciałam żebyście wiedziały jakim wsparciem byłyście i w większości nadal dla mnie jesteście!) BARDZO DZIĘKUJĘ! Wspaniały czas, cieszę się że dla mnie i części dziewczyn okazał się owocny. Reszcie życzę serdecznie powodzenia i trzymajcie się [emoji173][emoji8] jakby co to jestem na priv i majówkach