reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jest jest!!! Widać wyraźnie, piękna różowa krecha! :)
To co teraz beta? :)

@Kasienka3b ja dzisiaj zaczęłam 35dc, 3.11 stawiam, że była owu więc testowanie czeka mnie za tydzień. Boje się, że @ mnie wyręczy. Czuje się dzisiaj jakbym miała zaraz dostać, taka pełna.
Jedno jest pewne owulacji na pewno nie miałam jednak w 19dc, bo okres by już był.
Właśnie nie wiem czy jest sens iść dzisiaj na betę skoro zaraz długi weekend i musiałabym powtarzać dopiero we wtorek żeby sprawdzić przyrost. Chyba zaczekam na spokojnie do wtorku i wtedy dopiero pójdę. Jak myślicie?

Mam nadzieję że zapoczątkowałam mega duża fale pozytywnych testów i że dołączycie szybko do mnie. Trzymam za wszystkie kciuki!

Jest jest!!! Widać wyraźnie, piękna różowa krecha! :)
To co teraz beta? :)

@Kasienka3b ja dzisiaj zaczęłam 35dc, 3.11 stawiam, że była owu więc testowanie czeka mnie za tydzień. Boje się, że @ mnie wyręczy. Czuje się dzisiaj jakbym miała zaraz dostać, taka pełna.
Jedno jest pewne owulacji na pewno nie miałam jednak w 19dc, bo okres by już był.
To 3 mam kciuki by @ wcale nie przyszla a Ty na tescie ujezala 2 kreski.

Właśnie nie wiem czy jest sens iść dzisiaj na betę skoro zaraz długi weekend i musiałabym powtarzać dopiero we wtorek żeby sprawdzić przyrost. Chyba zaczekam na spokojnie do wtorku i wtedy dopiero pójdę. Jak myślicie?

Mam nadzieję że zapoczątkowałam mega duża fale pozytywnych testów i że dołączycie szybko do mnie. Trzymam za wszystkie kciuki!

No myślę, że ma to sens :) we wtorek i w czwartek pójdziesz i życzę cudownego przyrostu!!!! :)
Obyś te pozytywne testy przesłała do nas też :D

@Pauula82 to w takim razie trzymam mocno kciuki i faktycznie stres nie pomoże. Ale co ja tam wiem :p Ja jestem mistrzynią w nakręcaniu się i widzeniu objawów których nie ma :D

Hej laski! Nie uciekajcie !!! Nie chcę mi sie wierzyć żeby historia Malagi nie byla prawdziwa, ogromnie jej współczuję, i nie chcę wierzyć ze ktoś mógłby wymyślić tak okrutną historię.. może jestem naiwna ale wolę wierzyć w ludzi. Laski nie idzice sobie:-( to forum w koncu ma byc wsparciem

reklama
Dobra dziewczyny, faktycznie czas się stąd zawijać. Nie wiem o co tutaj chodzi, ale jak się zapisywałam dobrych kilka(naście?) miesięcy temu to miałam poczucie że mogę każdemu ufać i jest tu bezpiecznie. Od jakiegoś czasu zaczęły się przedziwne historie i szczerze mówiąc bardziej mnie to stresuje niż podnosi na duchu. Całej "starej gwardii" (ForgetMeeNot, Kasienka, Fleur, Flor, Migdalove, Kari, Kati, Maliina, Wiktorka, Ilona, Iwonka, Kamila - mam nadzieję że żadnej nie pominęłam a bardzo chciałam żebyście wiedziały jakim wsparciem byłyście i w większości nadal dla mnie jesteście!) BARDZO DZIĘKUJĘ! Wspaniały czas, cieszę się że dla mnie i części dziewczyn okazał się owocny. Reszcie życzę serdecznie powodzenia i trzymajcie się [emoji173][emoji8] jakby co to jestem na priv i majówkach
Kochana jak coś stara gwardia jest na innym wątku w ciężaróweczkach :) Link do: Staraczki 2018 - Udało się! :) Tylko troszkę zapomniany wątek.

Do góry