Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Tak i ft3 i ft4 i antytpo wszystko idealnieWażne, ze masz w normie jednak. A FT4 badalas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak i ft3 i ft4 i antytpo wszystko idealnieWażne, ze masz w normie jednak. A FT4 badalas?
Tak i ft3 i ft4 i antytpo wszystko idealnie
Boże... Przeszło mi to przez myśl, ale można być takim szują...?Matko w końcu ktoś myśli to samo co ja !
Dziękuje, że to napisałas.
Fajnie jest założyć nowe konto? A moze tak napiszesz ze swojego prawdziwego?Ale jesteście bezwzględne suki! Niedawano któraś tez poraniała i zdawała cała relacje na forum i jakoś nikt się nie przyczepił, ze troll. Teraz jedna cipa napisała, ze troll i siadlyscie na bidnej dziewczynie mimo, ze ma bezwzględne dowody. Będziecie się smażyć w piekle buhahaha
Oh nawet niewiem co napisacBędę miała wywoływany poród. Jest duże ryzyko zakażenia mojego organizmu i narażenia życia. Pewnie dziś już dojdzie do tego [emoji24] Nie chcą ryzykować mojego życia. Niestety nic się nie da zrobić już [emoji24]
Tez od dluzszego czasu tak myslalam. Wiec dobrze ze w koncu odwazylas sie Ty napisac.Dobra dziewczyny DOŚĆ!! Zegnam sie z forum bo poprostu nie umiem patrzec na to wszystko. Pewnie czesc z was uzna mnie za nie czuła, zla itp.. Ja sie nie dziwie ze Migdalove uciekla...dzieja sie tu straszne rzeczy i nie wiem czy sie domyslacie ale.. Dla mnie nie do przyjecia sa juz te klamstwa Malagii. Od dluzszego czasu ignoruje i czytam dosc dokladnie.. To wszystko to typowe trollowanie. I przez te 9 lat na forum zdazylam nauczyc sie i wyczuwac takich ludzi. Niepotrzebny zamęt i stres wprowadza wsrod staraczek i obecnych ciężarnych. Jak tak mozna? Czego ta dziewczyna szuka? Akceptacji? Wsparcia zainteresowania? Wybaczcie ale musialam to napisac.. Caly jej plan wydarzen sprawdza mi sie krok po kroku i o ile wiem nie ja jedna to widze.. Możecie mnie teraz znielubic i uznac ze niesprawiedliwe jest to co napisalam ale pisze to swiadomie i z pelnym przekonaniem ze sie nie myle. Szkoda ze udalo sie jednej osobie zadrwic z uczuc tylu kobiet... Tylu starajacych się kobitek ktore obdarzone sa niezwykłą wrazliwoscia.. Przez takie osoby pozniej kazdy ma gdzies w glowie takie historie i boi sie o siebie. Ta cala historia jest irracjonalna. Przenoszę sie tylko i wyłącznie do kwietniowek.. Mam dość patrzenia na takie sceny...zniknela jedna gowniara zatruwajaca niedojrzaloscia a tak blisko siebie mialysmy kogoś znacznie gorszego. Współczuję dziewczyny. Życzę wam abyście wszystkie bez wyjątku zaszły w ciążę, bez komplikacji i pochwalily sie za jakis czas zdjeciami pociech. A historie dramatyczne wykreslcie z pamieci i myślcie tylko pozytywnie. To pomaga! Mówię z własnego doświadczenia pozdrawiam
Ja tez pewnie bym olala forum a nie odpusywala na posty.Wiem jedno. Mnie w sytuacji gdybym tracila dziecko jebal**oby jakies forum. Nawet nie chce sobie tego wyobrazac
Ja tez sie zawijam. Powodzenia dziewczyny !Dobra dziewczyny, faktycznie czas się stąd zawijać. Nie wiem o co tutaj chodzi, ale jak się zapisywałam dobrych kilka(naście?) miesięcy temu to miałam poczucie że mogę każdemu ufać i jest tu bezpiecznie. Od jakiegoś czasu zaczęły się przedziwne historie i szczerze mówiąc bardziej mnie to stresuje niż podnosi na duchu. Całej "starej gwardii" (ForgetMeeNot, Kasienka, Fleur, Flor, Migdalove, Kari, Kati, Maliina, Wiktorka, Ilona, Iwonka, Kamila - mam nadzieję że żadnej nie pominęłam a bardzo chciałam żebyście wiedziały jakim wsparciem byłyście i w większości nadal dla mnie jesteście!) BARDZO DZIĘKUJĘ! Wspaniały czas, cieszę się że dla mnie i części dziewczyn okazał się owocny. Reszcie życzę serdecznie powodzenia i trzymajcie się [emoji173][emoji8] jakby co to jestem na priv i majówkach