reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Waśnie nie :( nigdy nie mierzylam. Teraz to juz nie ma sensu zaczynac. Poczekam na kolekny cykl i chyba zaczne i odpuszcze te testy owu bo tylko w głowie mieszają.
nie teraz nie ma sensu bo to nic nie da :) ja jakos bardziej ufam temp niz testom ovu. ten cykl mierze tylko temp. zobaczymy :) :p

Cześć dziewczyny, okresu brak, wczoraj rano brązowy śluz, później ciemna wiśnia i koniec. Dziś lekki dyskomfort w „dole” chyba to było plamienie implantacyjne. Jutro testuje [emoji1364]
Ja też miałam takie plamienie w 25 dc na 30 i oczywiście na drugi dzień poleciałam na betę bo chciałam mieć pewność, że to ciąża i spodziewałam się wyniku może 10, 20 bo wydawało mi si, że to plamienie dzień wcześniej było implantacyjne.... natomiast beta w 26 dc wyszła 96 :D także tego...

Malaga to normalne że boisz się o maleństwo, tym bardziej że ta ciąża nie jest bezproblemowa, od początku coś, jak nie chorobą to te plamienia. Jedyne co w tej sytuacji możesz zrobić to starać się być silną dla córeczki. Wiem co to ciągły strach o dziecko, całą drugą ciążę się bałam i odetchnęłam dopiero jak dostałam synka w ramiona. I to najpiękniejsza nagroda po tych ciezkich miesiącach. I ty niedługo też taką dostaniesz kochanie [emoji8]
[emoji8][emoji17]

Malaga Stop. Przestań rozmyślać. Jesteś nadal w ciąży. Wg dobrej lekarki wszystko jest ok a plamić możesz nadal. Majeczka daje ci znać żebyś się nie denerwowala. Może zacznij pisać listy, przelewaj swoje myśli na papier czy na komputerze? Taka forma terapii? Potem z czasem przeczytasz to jej i będzie wiedziała że jak w brzuszku się o martwilas i jak już wtedy ją kochałaś?
Ehh [emoji17]

reklama
@Malaga00 - jak tam się masz? Plamisz nadal?
Tak od piątku, przy każdym oddawaniu moczu leci jak przy okresie [emoji17] Do tego bóle podbrzusza, mieszają się te kolory raz leci w kolorze krwi i naprawdę tyle jakbym miała okres potem się wstrzymuje i brązowe plamienie. Jak na razie leżę w szpitalu, będą robić badania, zapobiegać i dochodzić do tego skąd i dlaczego tak jest. Od piątku tyle leciało... Że myślałam, że ronie.
Na razie zrobili mi morfologie, mocz, posiew, wymaz. Pewnie już dziś badań nie będzie więc pewnie jutro. Na razie zostaje na noc a co dalej nie wiem [emoji17] Lekarka postanowiła zostawić mnie w szpitalu i przyjąć na oddział i od południa jestem [emoji17]

Do góry