Julia198805
Fanka BB :)
GRATULUJĘ HURRAJak już telefonem dałam radę ogarnąć tą kreskę to musicie wierzyć jak ładnie ją na żywo widać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULUJĘ HURRAJak już telefonem dałam radę ogarnąć tą kreskę to musicie wierzyć jak ładnie ją na żywo widać!
Zrobie i zobaczę bo mi to spokoju nie daje.rozmawialam z koleżanką co pracuje w aptece to mi mówiła że nie ma takiego czegoś żeby test się pomylił .okaże się jak odbiorę wyniki we wtorekMigdalove widać kreseczkę jak byk [emoji7] super, jutro jezcze betka myślę że ok 20 lub większą będzie
Ewelina a może ten ostatni test był poprostu mniejszej czulosci i dlatego wyszedł negatywny? W sumie do okresu 3dni jeszcze masz. Jedź na betę tak jak piszesz i sprawdź.
Ja się dzisiaj witam w 1dc 8cs. Migdałowe proszę zmień w tabelce.
ja również jutro idę na bete, oby coś wykazała! Kreska na teście widoczna golym okiem, ale na żywo lepiej widać niż na zdjęciuTrzymam za was dziewczyny kciuki mocno zeby się udało
Dziewczyno wez ty sie wyluzuj. To na pewno nie zaplodnienie tylko reszta @. Jajniki bola moze na owulacje. W ciaze nie zachodzi sie kazdego dnia cyklu tylko w czasie owulacji. Bedzie ci sie spozniac nastwpna @ to zrob testMówię odrazu nie nastawiam się ze to może być to tylko ze raczej te resztki @