Wiktorka88 O
Fanka BB :)
2 cykl po biochemicznej u mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po zatrzymanym i zabiegu łyżeczkowania musiałam odczekać 2 cykle, czyli w sumie wyszło około 3 msc, też mnie kusiło, ale poczekałam, później 3 cykle starałam się, ale nie zaskoczyło wyszła podwyższona prolaktyna i problem z tarczycą później musiałam zmienić pracę i mam nadzieję że od listopada do Was dołączę do starań, zobaczymy kiedy się udaWitajcie,dilaczsm do staraczek. Jestem 1,5mies po poronieniu zatrzymanym.lekarz zalecil aby poczekac 3miesiace a ja właśnie mam owulację bo czuję kłucia w jajniku i trochę kusi
Niby możliwe bo pewnie jeden jest czulszy, ewentualnie kreska fabryczna się pokazała. Ty przecie miałaś @ to dlaczego ciągle testy robisz
Raczej jest, pokaż ten test....Kreska fabryczna nie jest przypadkiem szara?
Pokaż ten zasikany test
Wg mnie drugą kreską wali po oczach
Wg mnie drugą kreską wali po oczach
A czemu zakładać,ze taka mocna kreska jest fałszywa?Jest to chyba fałszywe bo zrobiłam dwa jeden płytkowy a drugi taki jak widać