reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jak to wyglada jak mam i kiedy mierzyć? Przepraszam mało poinformowana jestem [emoji20][emoji56]
Napisalam ci priv [emoji6]
Jestem już po. Lekarz powiedział, że wszystko wygląda na to, że to było bardzo wczesne poronienie, czyli tak jak ja myślałam - biochemiczna. Macica wygląda dobrze jak na 2dc, mam po prostu miesiączkę. Powiedział, że zazwyczaj kobiety nawet nie wiedzą, że do takiego poronienia dochodzi. Kazał jeszcze oczywiście zobaczyć tą betę, jeśli będzie wyższa to pilnie mam do niego dzwonić, jeśli spadła to po prostu pogodzić się z tym, że się nie udało. Mam od połowy cyklu teraz brać duphaston, witamina D wskazana jak najbardziej, euthyrox i norprolac póki co bez zmian. Pytałam o Femibion Natal 2 i powiedział, że jeśli moja dieta jest bardzo słaba to jak najbardziej mogę się tym suplementować ale i tak ochrzanił mnie, że mam zdrowo jeść.
Przykro mi [emoji22]
A duphaston masz brac od kiedy ? Po owu tak ?

reklama
Jestem już po. Lekarz powiedział, że wszystko wygląda na to, że to było bardzo wczesne poronienie, czyli tak jak ja myślałam - biochemiczna. Macica wygląda dobrze jak na 2dc, mam po prostu miesiączkę. Powiedział, że zazwyczaj kobiety nawet nie wiedzą, że do takiego poronienia dochodzi. Kazał jeszcze oczywiście zobaczyć tą betę, jeśli będzie wyższa to pilnie mam do niego dzwonić, jeśli spadła to po prostu pogodzić się z tym, że się nie udało. Mam od połowy cyklu teraz brać duphaston, witamina D wskazana jak najbardziej, euthyrox i norprolac póki co bez zmian. Pytałam o Femibion Natal 2 i powiedział, że jeśli moja dieta jest bardzo słaba to jak najbardziej mogę się tym suplementować ale i tak ochrzanił mnie, że mam zdrowo jeść.
Przykro mi :( trzymaj się

U mnie dziś identyczna temperatura tylko u mnie urosła [emoji57]
Nie skreslaj jeszcze cyklu, moze jednak @ nie przyjdzie [emoji6][emoji110][emoji110]

Przyjdzie przyjdzie. Wczoraj już wszystko na to wskazywało. [emoji849]

A jeszcze moja znajoma ktora nie chce teraz drugiego dziecka, chyba jest w ciąży. Duzo objawów ma na ciąże i mowię Wam, ze bedzie w niej.

Mi zarodek zaczął się zagnieżdżac 6dpo. Więc może masz tak drozne jajowody że komórka dosłownie przeleciala przez nie :)

Poprzednie dwa razy zaszłam od razu, ale byłam ponad dekadę młodsza ;)
Czyli byłoby to możliwe? Teraz już nie ma śladu, śluz czysty..

Przykro mi jeśli nie wyszło :( wynik bety rozjaśni sytuację.

On zawsze karze brać od 14dc, ale chyba będę mierzyć temperaturę, żeby wiedzieć kiedy była owy, żeby duphastonem jej nie zatrzymać.
No lepiej zacznij, jak temperatura skoczy to wtedy dupka zacznij bo moze sie okazac ze 14dc to za wczesnie na jego branie i zahamuje owu[emoji57]
Przyjdzie przyjdzie. Wczoraj już wszystko na to wskazywało. [emoji849]

A jeszcze moja znajoma ktora nie chce teraz drugiego dziecka, chyba jest w ciąży. Duzo objawów ma na ciąże i mowię Wam, ze bedzie w niej.
Moze jednak nie [emoji6]
Trzymam kciuki nadal[emoji110]

Pamietam jak kolezanka pisala ze na pewno @ przyjdzie rano bo tak wszystko na to wskazywalo a tu takie krechy w terminie @ wysikala ze szok [emoji6] a beta byla dzien po terminie @ ponad 11tys [emoji14]

reklama
Do góry