D
Deleted member 178444
Gość
Yap bHCG nie wyparujeNada się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yap bHCG nie wyparujeNada się?
Haha no fakt.Yap bHCG nie wyparuje
Ja też widzę [emoji173]️Ja jestem nawiedzona ale widzę drugą kreskę. Powinnam iść do okulisty?Zobacz załącznik 890107
Moja taka blada kreska właśnie obudziła się na jedzonko [emoji173]️Ja jestem nawiedzona ale widzę drugą kreskę. Powinnam iść do okulisty?Zobacz załącznik 890107
Dosycony kolor i widać lepiejJa jestem nawiedzona ale widzę drugą kreskę. Powinnam iść do okulisty?Zobacz załącznik 890107
Ja mam takie bóle od jakiegoś czasu, takie nie w samej macicy ale ponad, takie jak na okres ale inne zupełnie. Właśnie na samym początku ciąży miałam takie bóle [emoji17] I mam do terazczy któraś ciężarna bolało w jednym miejscu w podbrzuszu? Spojenie łonowe moze... tam gdzie zaczyna się trójkącik tuż pod linia brzucha
Bo mnie non stop tam boli od dwóch dni :/ i zastanawiam się czy idzie w stronkę @ czy Kubusia [emoji23]