paulina1994
Fanka BB :)
Haha to jeszcze z 2 dni żeby w razie "W" było [emoji14]Od 4 dni codziennie M mecze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to jeszcze z 2 dni żeby w razie "W" było [emoji14]Od 4 dni codziennie M mecze
Wyschnie na wiórHaha to jeszcze z 2 dni żeby w razie "W" było [emoji14]
Ja mam męża nygusa więc w trakcie starań musiałam stać na straży co to by się nie zapomniał, za to moja kumpela ma męża że mógł by codziennie nawet po kilka razyWyschnie na wiór
To mój na szczęście zawsze chętny o każdej porze dnia i nocy. A jak nie ma siły po pracy to ja prowadzę.Ja mam męża nygusa więc w trakcie starań musiałam stać na straży co to by się nie zapomniał, za to moja kumpela ma męża że mógł by codziennie nawet po kilka razy
Oj to u mnie odwrotnieTo mój na szczęście zawsze chętny o każdej porze dnia i nocy. A jak nie ma siły po pracy to ja prowadzę.
Robię tak samo. Jak jest zmęczony to sama biorę co chce hahahaTo mój na szczęście zawsze chętny o każdej porze dnia i nocy. A jak nie ma siły po pracy to ja prowadzę.
A mężczyzna wtedy zadowolony. Nie namęczy się ale przyjemność ma.Robię tak samo. Jak jest zmęczony to sama biorę co chce hahaha
Jak to mój mąż mówi " co wyskakasz to twoje " hahahahA mężczyzna wtedy zadowolony. Nie namęczy się ale przyjemność ma.
Hahahahaha [emoji23]Jak to mój mąż mówi " co wyskakasz to twoje " hahahah