paulina1994
Fanka BB :)
Ja używam z allegro, u mnie się sprawdzają o te jak na zdjęciu [emoji4]Dzięki! Niestety do Rossmanna nie ma teraz dostępu A takie z allegro, ebaya ktoś używał?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja używam z allegro, u mnie się sprawdzają o te jak na zdjęciu [emoji4]Dzięki! Niestety do Rossmanna nie ma teraz dostępu A takie z allegro, ebaya ktoś używał?
u mnie temp nie jest wysoka. dzis mialam 36.50Kochana ciąża u ciebie jak nic! Nie może być inaczej!
Mówisz, że mleczny był u ciebie oznaką ciąży? No super by było. A jak u ciebie z temp? Bo u mnie wciąż 36,60.
Fanka Kadry, mówisz, że mega pozytywne owu to też objaw ciąży? [emoji848]
Ja używam z allegro, u mnie się sprawdzają o te jak na zdjęciu [emoji4]Zobacz załącznik 888068
U Ciebie było widać gołym okiem, u mnie to dopiero po kombinacjach z negatywem jest jakiś przebłysk. Nie wiem czy jest sens.u mnie temp nie jest wysoka. dzis mialam 36.50
@Migdalove wstawiaj fote. pamietasz jaki ja wstawilam 8dpo? tylko ja chyba widzialam ten cien.
Okaże się za parę dni. Ogólnie mam parę dziwnych objawów ale nie wiem jak to interpretować.Migalove no nie gadaj Trzymam baaaaardzo mocno kciuki żeby to była ta druga kreseczka
jeszcze czekaj spokojnie. u kazdej inaczej nastepuje zagniezdzanie. Sama po sobie wiem ze te 13dpo dopiero mi dalo wyrazna ale jeszcze jasna kreske.U Ciebie było widać gołym okiem, u mnie to dopiero po kombinacjach z negatywem jest jakiś przebłysk. Nie wiem czy jest sens.
Czekam czekam, i tak nic nie zrobię by ta kreska w końcu była mocniejsza.jeszcze czekaj spokojnie. u kazdej inaczej nastepuje zagniezdzanie. Sama po sobie wiem ze te 13dpo dopiero mi dalo wyrazna ale jeszcze jasna kreske.
Ja dziś jeszcze M. po testy owu do Rossmana wysyłam, bo ma pod nosem jak wraca z pracy. Ciekawi mnie ten cykl z jednej strony, a z drugiej przeraża bo od kiedy testuje tak nie miałam, że PIK taki mocny i tak długo się trzymał. No i już ten śluz mleczny... [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] niech już coś w temp. urośnie to już chociaż w którąś stronę mysli będę kierować, S tak, jak ona wiecznie na tym samym poziomie, to oszaleć idzie. [emoji849]