reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzięki! Niestety do Rossmanna nie ma teraz dostępu :( A takie z allegro, ebaya ktoś używał?
Ja używam z allegro, u mnie się sprawdzają ;) o te jak na zdjęciu [emoji4]
IMG_20180812_135348240.jpg

Załączniki

• IMG_20180812_135348240.jpg
    IMG_20180812_135348240.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 268
reklama
Kochana ciąża u ciebie jak nic! Nie może być inaczej!

Mówisz, że mleczny był u ciebie oznaką ciąży? No super by było. A jak u ciebie z temp? Bo u mnie wciąż 36,60.

Fanka Kadry, mówisz, że mega pozytywne owu to też objaw ciąży? [emoji848]
u mnie temp nie jest wysoka. dzis mialam 36.50

@Migdalove wstawiaj fote. pamietasz jaki ja wstawilam 8dpo? tylko ja chyba widzialam ten cien.

reklama
Ja dziś jeszcze M. po testy owu do Rossmana wysyłam, bo ma pod nosem jak wraca z pracy. Ciekawi mnie ten cykl z jednej strony, a z drugiej przeraża bo od kiedy testuje tak nie miałam, że PIK taki mocny i tak długo się trzymał. No i już ten śluz mleczny... [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] niech już coś w temp. urośnie to już chociaż w którąś stronę mysli będę kierować, S tak, jak ona wiecznie na tym samym poziomie, to oszaleć idzie. [emoji849]

Ja jak testowałam przed pierwszą ciąża to też miałam raz miesiąc kiedy owulacja jakby mi się nie kończyła ciagle dwie mocne kreski no a w cyklu w którym zaszłam w ciążę to ani razu nie pokazały mi się dwie kreski więc doszłam do wniosku że to będzie cykl stracony bo nie było owulacji a tu taka niespodzianka :)

Do góry