Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulina, u mnie sprawdzają się zupy i sałatki na kolacje bez chleba [emoji6]Dziewczyny postanowiłam nie jeść chleba i o ile śniadania są ok bo zazwyczaj stawiam na musli z mlekiem albo owsianka na mleku z owocami tak na kolację nie mam pomysłu doradzcie coś proszę jajko wykorzystuje w każdy możliwy sposób, ale przecież codziennie jeść go nie będę [emoji14]
To krwawienie co miałaś po zabiegu to nie jest miesiączka. To oczyszczanie po ciąży (nawet tak krótkiej jak nasza) u mnie to trwało 6-7 dni i od tej pory minęło ok 3 tygodnie.A nie miałaś po zabiegu już pierwszej miesiączki ? Ja teraz czekam na druga...
mija mi 3 tydzień od zabiegu. Mam nadzieje, ze za tydzień lub 2 już dostane.
Teraz zaczynalabym 11 tydzień ...
[emoji17] oby kol3jny był owocny.Iiiii 1dc tak jak przewidywałam [emoji14] także jak to u nas zwykło się mówić - nowy cykl, nowe nadzieje..
Dokładnie. @IrenaX Moze się zdarzyć, że po tym krwawieniu poronnym będzie owulacja, ale to nie jest normalny cykl. Teraz jak dostaniesz miesiaczke to dopiero zaczniesz pierwszy prawidlowy cykl po poronieniu.Krwawienie po zabiegu nie jest miesiączką [emoji4] dopiero kolejne naturalne krwawienie jest miesiączką, więc czekasz na 1@ [emoji4]
Mi się wydaje, że jest cień. Ale muszę spojrzeć mocno przechylając monitor komputera.Dziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174