reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny postanowiłam nie jeść chleba i o ile śniadania są ok bo zazwyczaj stawiam na musli z mlekiem albo owsianka na mleku z owocami tak na kolację nie mam pomysłu doradzcie coś proszę ;) jajko wykorzystuje w każdy możliwy sposób, ale przecież codziennie jeść go nie będę [emoji14]
Paulina, u mnie sprawdzają się zupy i sałatki na kolacje bez chleba [emoji6]

Paulina, ja na kolację jem np. serek wiejski, jajka na twardo. Tak mi się kojarzy, że dobrze jeśli kolacja jest białkowa.
U mnie pierwszy prawdziwy cs, dziś 10 dc cyklu. Temperatura skacze mi przeważnie w 11 dc(obserwuję cykl od dawna bo wcześniej stosowaliśmy npr), dziś już trochę czuję brzuch, pasuje dziś działać :)

A nie miałaś po zabiegu już pierwszej miesiączki ? Ja teraz czekam na druga...
mija mi 3 tydzień od zabiegu. Mam nadzieje, ze za tydzień lub 2 już dostane.

Teraz zaczynalabym 11 tydzień ... :(
To krwawienie co miałaś po zabiegu to nie jest miesiączka. To oczyszczanie po ciąży (nawet tak krótkiej jak nasza) u mnie to trwało 6-7 dni i od tej pory minęło ok 3 tygodnie.

Iiiii 1dc tak jak przewidywałam [emoji14] także jak to u nas zwykło się mówić - nowy cykl, nowe nadzieje..
[emoji17] oby kol3jny był owocny.
Krwawienie po zabiegu nie jest miesiączką [emoji4] dopiero kolejne naturalne krwawienie jest miesiączką, więc czekasz na 1@ [emoji4]
Dokładnie. @IrenaX Moze się zdarzyć, że po tym krwawieniu poronnym będzie owulacja, ale to nie jest normalny cykl. Teraz jak dostaniesz miesiaczke to dopiero zaczniesz pierwszy prawidlowy cykl po poronieniu.

Dziewczyny widzicie tu cos?
IMG_20180731_073918.jpeg

Czy po prostu ja juz mam jakies urojenia ? [emoji848]

Załączniki

• IMG_20180731_073918.jpeg
    IMG_20180731_073918.jpeg
    45,1 KB · Wyświetleń: 289
reklama
Na zdjeciu az tak tego nie widac na zywo lepiej [emoji848]
No nic pewnie znow wadliwy test
Poczekam do piątku i zatestuje znowu

Do góry