reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jakie to są pożądne testy tak by miały czułosc 10 i nie byly to pink? U mnie w tej miescinie moze byc ciężko dostac. Ostatnio w aptece jak spytałam jakiej czulosci mają testy to farmaceutka nie wiedziala o co pytam
Ja bym kupiła jakiś porządny 25 i siknęła z rana. No ale to ja, ja jakoś za bardzo w te czulsze testy nie wierzę ;). Dziewczyny polecały Check&go z Rossmana i Nord test. Ja zawsze potwierdzałam ciążę żółtym Bobotestem, ale tutaj kogoś już też oszukał ;).

@piorunem, KatiNails :). Ja całą pierwszą ciążę tak miałam, że zadziwiałam wszystkuch, że pracuję. Pracowałam do końca i było mi z tym super. Ale też super znosiłam ciążę. Z synkiem pracowałam do 6 miesiąca, ale w zasadzie tylko dlatego, że córka się do żłobka nie dostała. Jednak w 8 miesiącu czułam się już fatalnie i pewnie i tak L4 bym musiała wziąć ;).

@piorunem cudny mały buń :D. U mnie w pierwszej ciąży też dopiero w 28tc było widać, że jest nas dwoje. W drugiej w 4 miesiącu wyglądałam jak w 7 w pierwszej...Finalnie brzuszki były tej samej wielkości :).

@Migdalove kciuki za pozytywną betę!!!

U mnie bez zmian. 32dc i plamienie. Ciąży brak (nie testowałam, ale wiem, zawsze czułam ciążę i tylko potwierdzałam testem). Niech się już ten cykl skończy, żebyśmy się mogli zabrać do roboty!

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dzis 25dc a 11dp. Brzuch bardzo boli jak na @ ale w sumie i taki bol moze zwiastowac co innego. Jak @ nie przyjdzie w sobote rano to bede testowac:)

Ja bym kupiła jakiś porządny 25 i siknęła z rana. No ale to ja, ja jakoś za bardzo w te czulsze testy nie wierzę ;). Dziewczyny polecały Check&go z Rossmana i Nord test. Ja zawsze potwierdzałam ciążę żółtym Bobotestem, ale tutaj kogoś już też oszukał ;).

@piorunem, KatiNails :). Ja całą pierwszą ciążę tak miałam, że zadziwiałam wszystkuch, że pracuję. Pracowałam do końca i było mi z tym super. Ale też super znosiłam ciążę. Z synkiem pracowałam do 6 miesiąca, ale w zasadzie tylko dlatego, że córka się do żłobka nie dostała. Jednak w 8 miesiącu czułam się już fatalnie i pewnie i tak L4 bym musiała wziąć ;).

@piorunem cudny mały buń :D. Też w pierwszej ciąży dopiero w 28tc było widać, że jest nas dwoje. W drugiej w 4 miesiącu wyglądałam jak w 7 w pierwszej...Finalnie brzuszki były tej samej wielkości :).
Ja na odwrót. Z synem cała ciąża l4. A teraz cała ciąża praca [emoji23]

U mnie dzis 25dc a 11dp. Brzuch bardzo boli jak na @ ale w sumie i taki bol moze zwiastowac co innego. Jak @ nie przyjdzie w sobote rano to bede testowac:)

Trzymam kciuki by nie przyszła @! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

U mnie 23dc i 4dp - wszelkie objawy chyba minęły. Przynajmniej od rana nic mnie nie boli, nic nie dokucza. Nawet piersi przestały boleć, więc mam coraz czarniejsze myśli.

Hej dziewczyny
Kiedyś się udzielalam chwilę na tym forum pewnie mnie nie pamiętacie.starałam się o 3 dziecko i wkoncu się udało po prawie 2 latach starań.mimo niedoczynności tarczycy,zylakow powrozka nasiennego u mojego męża i mojego ubytku w bliznie po cc.beta z wczoraj to 128.4.czekam na wizyte w poniedzialek zobaczyć czy jest ok .jestem szczęśliwa bardzo.musicie wierzyć że każdej z was się uda.pozdrawiam

Hej dziewczyny
Kiedyś się udzielalam chwilę na tym forum pewnie mnie nie pamiętacie.starałam się o 3 dziecko i wkoncu się udało po prawie 2 latach starań.mimo niedoczynności tarczycy,zylakow powrozka nasiennego u mojego męża i mojego ubytku w bliznie po cc.beta z wczoraj to 128.4.czekam na wizyte w poniedzialek zobaczyć czy jest ok .jestem szczęśliwa bardzo.musicie wierzyć że każdej z was się uda.pozdrawiam
Super! Gratulacje:)

Hej dziewczyny
Gratuluję kochana! :)

Hej dziewczyny
Gratuluje ! [emoji173]

Takie historie daja nadzieje ze predzej czy później kazdej się uda [emoji173][emoji173] tylko nie wolno sie załamywać po kilku nieudanych próbach! [emoji6]

reklama
Ja już wróciłam do domu, dwie ręce w plastrach. :D Wyniki bety będą po południu. O 11:15 mam wizytę u rodzinnego, muszę wziąć zwolnienie bo w domu zostaje. Boję się iść do pracy bo mam tam ciągle dźwigania. A co więcej się chociaż nachodze to ciągnie mnie brzuch. Jedynie co trzyma mnie w nadziei to brak typowego holu brzucha na @. Tylko ciągnie mnie, taki dyskomfort jak tydzień przed miesiączką.

Do góry