Otoona
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji4]Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji4]Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Cześć ! Rozgość się, byleby nie na długobw gronie czynnych staraczek .@agrafka07 piękne krechy gratulacje!
Dziewczyny pozwolę sobie się do was przyłączyć. Czy jest tu jakaś kobietka po poronieniu samoistnym i w końcu się udało? Wiem, że każdy organizm jest inny, ale z ciekawości chciałabym zapytać jak długo trwał powrót do normy i upragnionej dzidzi?
Jaaacie [emoji5] gratuluje !Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Niestety nie mam sie czym pochwalić.. temperatura spadla, na tescie biało.. mam nadzieję ze wczorajszy to byl po prostu wadliwy test.. bo nawet nie chce myslec ze moze biochemiczna...Ale krecha [emoji846][emoji846][emoji846] gratuluje [emoji3]
Kaaamula, jak Twoje kreseczki dzisiaj? Chwal się [emoji846]
Witaj [emoji255]@agrafka07 piękne krechy gratulacje!
Dziewczyny pozwolę sobie się do was przyłączyć. Czy jest tu jakaś kobietka po poronieniu samoistnym i w końcu się udało? Wiem, że każdy organizm jest inny, ale z ciekawości chciałabym zapytać jak długo trwał powrót do normy i upragnionej dzidzi?
Witaj.@agrafka07 piękne krechy gratulacje!
Cudowna wiadomość!!!! Piekna kreska :* super!Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Jaaacie [emoji5] gratuluje !
Przypomnij Ile sie staraliscie ?Niestety nie mam sie czym pochwalić.. temperatura spadla, na tescie biało.. mam nadzieję ze wczorajszy to byl po prostu wadliwy test.. bo nawet nie chce myslec ze moze biochemiczna...Witaj [emoji255]
Wow, ale krechy! Gratulacje!!!Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Iiiii, z taką krechą to raczej nie musisz się obawiać . No, ale niepokój rozumiem, bo jeśli złamię swoje niepisane zasady i zatestuję przed terminem @ to też będę czekała na termin okresu z duszą na ramieniu .Łącznie 10 cykli. W 7 była ciąża ale pozamaciczna. Potem krótka przerwa i teraz 3 cykl. Ja też przyjmuję, że ta może skończyć się biochemicznie. Tak to jest z testowaniem przed terminem...