reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzięki dziewczynki, ale zapomniałam o ważnej rzeczy: dzisiaj mamy 9 rocznicę związku! :D
Mąż mi sms-em przypomniał. Niestety dzisiaj też wypada równy miesiąc, jak zmarł mój tata. Więc dziś popołudnie w kościele spędzamy. Eh... zrzuciło się wszystko na jeden dzień.

A tak poza tym to do terminu @ 5 dni jeszcze! Ale owu chyba miałam prędzej, niż wyliczyłam.

@agrafka07 piękne krechy gratulacje!

Dziewczyny pozwolę sobie się do was przyłączyć. Czy jest tu jakaś kobietka po poronieniu samoistnym i w końcu się udało? Wiem, że każdy organizm jest inny, ale z ciekawości chciałabym zapytać jak długo trwał powrót do normy i upragnionej dzidzi? :)
Cześć :)! Rozgość się, byleby nie na długobw gronie czynnych staraczek ;).
Jestem w podobnej sytuacji, tyle, że nie poroniłam samoistnie, tylko poprzez indukcję farmakologiczną. W 9tc. Ale łyżeczkowania uniknęłam, więc obraz ogólny podobny jak po poronieniu samoistnym. Jest na BB wątek o ciąży po poronieniu. A tam wiele szczęśliwych historii po stracie, więc głowa do góry :)!

@agrafka 5 dni do okresu! Twoja beta jest mega :D! Może podwójna ;). Piękny prezent dla Was na wasze święto.
Często w życiu jest tak, że zdarzenia kaskadowo następują...Przykro mi z powodu taty :(.

@Maliina ja też mam dzisiaj 25 DC i 6 dni po owu ;). Tak w każdym razie pokazuje wykres temperatury. To zdecydowanie jego dobra strona, bo już bym się pewnie nakręcała na ciążę. Ostatnie cykle miałam po 25 dni, z owu 12 dnia. Ten cykl zupełnie od czapy. Ale wykres jest jednoznaczny i jasno mówi, że cykl będzie dłuższy. Nawet zakładając krótką fazę lutealną jak w ostatnich cyklach (11 dni).
Trzymam kciuki!!!

Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Jaaacie [emoji5] gratuluje !

Przypomnij Ile sie staraliscie ?
Ale krecha [emoji846][emoji846][emoji846] gratuluje [emoji3]
Kaaamula, jak Twoje kreseczki dzisiaj? Chwal się [emoji846]
Niestety nie mam sie czym pochwalić.. temperatura spadla, na tescie biało.. mam nadzieję ze wczorajszy to byl po prostu wadliwy test.. bo nawet nie chce myslec ze moze biochemiczna...

Dziewczyny pozwolę sobie się do was przyłączyć. Czy jest tu jakaś kobietka po poronieniu samoistnym i w końcu się udało? Wiem, że każdy organizm jest inny, ale z ciekawości chciałabym zapytać jak długo trwał powrót do normy i upragnionej dzidzi? :)
Witaj [emoji255]

Witaj.:)
Ja też straciłam ciążę w lutym. @ po zabiegu przyszła jak w zegarku po 28 dniach obrazu po @ byłam u gina a ten mówi że mam już owu ale lepiej było by się wstrzymać do 3MC. Poczekalismy 4@ i czaczelismy się starać czeka do 15.07 jak nie będzie @ to testuję :);)
Jak coś testy już są w domu więc nie wiem ile wytrzmam:p

Jaaacie [emoji5] gratuluje !

Przypomnij Ile sie staraliscie ?Niestety nie mam sie czym pochwalić.. temperatura spadla, na tescie biało.. mam nadzieję ze wczorajszy to byl po prostu wadliwy test.. bo nawet nie chce myslec ze moze biochemiczna...Witaj [emoji255]

Łącznie 10 cykli. W 7 była ciąża ale pozamaciczna. Potem krótka przerwa i teraz 3 cykl. :) Ja też przyjmuję, że ta może skończyć się biochemicznie. Tak to jest z testowaniem przed terminem...

Łącznie 10 cykli. W 7 była ciąża ale pozamaciczna. Potem krótka przerwa i teraz 3 cykl. :) Ja też przyjmuję, że ta może skończyć się biochemicznie. Tak to jest z testowaniem przed terminem...
Iiiii, z taką krechą to raczej nie musisz się obawiać :). No, ale niepokój rozumiem, bo jeśli złamię swoje niepisane zasady i zatestuję przed terminem @ to też będę czekała na termin okresu z duszą na ramieniu ;).
Myślę jednak, że u Ciebie będzie dobrze :D.

reklama
Agrafka gratuluję!
Ja wczoraj miałam bardzo intensywne bóle jakby na owulacje, bolał mnie jajnik i promieniował do kręgosłupa i nóg. Tylko, ze to dopiero 6 dc... moje cykle trwają 23-25 dni, @ ostatnio 3 dni tylko. No ale owu w 6 dc to i tak stanowczo za wcześnie moim zdaniem. Jak myślicie co to mogło być?

Do góry