reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć :)! Rozgość się, byleby nie na długobw gronie czynnych staraczek ;).
Jestem w podobnej sytuacji, tyle, że nie poroniłam samoistnie, tylko poprzez indukcję farmakologiczną. W 9tc. Ale łyżeczkowania uniknęłam, więc obraz ogólny podobny jak po poronieniu samoistnym. Jest na BB wątek o ciąży po poronieniu. A tam wiele szczęśliwych historii po stracie, więc głowa do góry :)!

@agrafka 5 dni do okresu! Twoja beta jest mega :D! Może podwójna ;). Piękny prezent dla Was na wasze święto.
Często w życiu jest tak, że zdarzenia kaskadowo następują...Przykro mi z powodu taty :(.

@Maliina ja też mam dzisiaj 25 DC i 6 dni po owu ;). Tak w każdym razie pokazuje wykres temperatury. To zdecydowanie jego dobra strona, bo już bym się pewnie nakręcała na ciążę. Ostatnie cykle miałam po 25 dni, z owu 12 dnia. Ten cykl zupełnie od czapy. Ale wykres jest jednoznaczny i jasno mówi, że cykl będzie dłuższy. Nawet zakładając krótką fazę lutealną jak w ostatnich cyklach (11 dni).
Trzymam kciuki!!!
Trzymam kciukasy rowniez!!
u mnie ten cykl tez jest pokrecony inny od poprzednich...(pocieszam sie ze jak taki inny to moze pozytywny) pozna owu.. szyjka tez smiesznie wedrowala... ale koniec koncow w owu na pewno byla otwarta;p czy to wystarczy? zobaczymy.. przez tą pozna owu teraz sobie troche poczekam... do tego tym razem w lewym jajniku dziala sie cala rewolucja nie w prawym wwiec moze akurat zaskoczy;p
uzywala ktoras testow ciazowych evidence?
polećcie jakies? Pink odpadaja.

reklama
Witaj.:)
Ja też straciłam ciążę w lutym. @ po zabiegu przyszła jak w zegarku po 28 dniach obrazu po @ byłam u gina a ten mówi że mam już owu ale lepiej było by się wstrzymać do 3MC. Poczekalismy 4@ i czaczelismy się starać czeka do 15.07 jak nie będzie @ to testuję :);)
Jak coś testy już są w domu więc nie wiem ile wytrzmam:p

U mnie całe szczęście udało się bez zabiegu. 18.07 idę prywatnie do drugiego gina, bo sama nie wiem Czy po @ mogę czy lepiej poczekać.. trzymam kciuki za Ciebie :* też już bym chciała zobaczyć dwie krechy :D

@8mela3 powodzenia!

@Kaamilaaa nie przejmuj się temp. moze to chwilowe zawahanie? ja sie w ogole temp nie sugeruje czasem ciało potrafi splatać figla. Cierpliwie czekamy. Ja liczę na duzy wysyp.

Iiiii, z taką krechą to raczej nie musisz się obawiać :). No, ale niepokój rozumiem, bo jeśli złamię swoje niepisane zasady i zatestuję przed terminem @ to też będę czekała na termin okresu z duszą na ramieniu ;).
Myślę jednak, że u Ciebie będzie dobrze :D.

Dzięki! Też się tego trzymam, że krecha wyraźna. :)

@8mela3 powodzenia!

@Kaamilaaa nie przejmuj się temp. moze to chwilowe zawahanie? ja sie w ogole temp nie sugeruje czasem ciało potrafi splatać figla. Cierpliwie czekamy. Ja liczę na duzy wysyp.
No akurat troche juz znam swoj organizm i wiem po prostu ze temperatura jest za niska na ciaze i juz nie odbije.. niestety..

Teraz chwytam sie mysli ze wczoraj to byl jakis beznadziejny test ktory mnie oszukał [emoji849]

Hej dziewczyny ratunku bo oszaleje czy któraś z Was miała plamienie implantacyjne?? Jeśli tak to w którym dniu po transferze? I jak wyglądało? Przejzalam już tysiąc stron i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi...

reklama
Hej dziewczyny ratunku bo oszaleje czy któraś z Was miała plamienie implantacyjne?? Jeśli tak to w którym dniu po transferze? I jak wyglądało? Przejzalam już tysiąc stron i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi...
Najlepiej spytać dziewczyny z wątku o in vitro. Dane z fizjologicznych ciąż mogą nie być miarodajne :(.
Ja miałam plamienie po zapłodnieniu, ale czy to było implantacyjne, czy z jakiejś innej przyczyny (np. hormonalnej,bo wystąpiło w dniu spodziewanej miesiączki) to nie wiem tak naprawdę. Wyglądało jak na beżowo-rożowo zabarwiony niepłodny, kremowy śluz. Trwało dwa dni z przerwami po pół dnia na czysto.

Do góry