Trzymam kciukasy rowniez!!Cześć ! Rozgość się, byleby nie na długobw gronie czynnych staraczek .
Jestem w podobnej sytuacji, tyle, że nie poroniłam samoistnie, tylko poprzez indukcję farmakologiczną. W 9tc. Ale łyżeczkowania uniknęłam, więc obraz ogólny podobny jak po poronieniu samoistnym. Jest na BB wątek o ciąży po poronieniu. A tam wiele szczęśliwych historii po stracie, więc głowa do góry !
@agrafka 5 dni do okresu! Twoja beta jest mega ! Może podwójna . Piękny prezent dla Was na wasze święto.
Często w życiu jest tak, że zdarzenia kaskadowo następują...Przykro mi z powodu taty .
@Maliina ja też mam dzisiaj 25 DC i 6 dni po owu . Tak w każdym razie pokazuje wykres temperatury. To zdecydowanie jego dobra strona, bo już bym się pewnie nakręcała na ciążę. Ostatnie cykle miałam po 25 dni, z owu 12 dnia. Ten cykl zupełnie od czapy. Ale wykres jest jednoznaczny i jasno mówi, że cykl będzie dłuższy. Nawet zakładając krótką fazę lutealną jak w ostatnich cyklach (11 dni).
Trzymam kciuki!!!
u mnie ten cykl tez jest pokrecony inny od poprzednich...(pocieszam sie ze jak taki inny to moze pozytywny) pozna owu.. szyjka tez smiesznie wedrowala... ale koniec koncow w owu na pewno byla otwarta;p czy to wystarczy? zobaczymy.. przez tą pozna owu teraz sobie troche poczekam... do tego tym razem w lewym jajniku dziala sie cala rewolucja nie w prawym wwiec moze akurat zaskoczy;p
uzywala ktoras testow ciazowych evidence?
polećcie jakies? Pink odpadaja.