8mela3
Fanka BB :)
Gratuluję!!! SuperowoDziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!!! SuperowoDziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Owocowych przytulanek ! ja puki co ostrożnie z tym bo dziś 31 dc i cisza więc nie szalejeU mnie śledzenia owu ciąg dalszy. I [emoji173]️ dziś [emoji1307][emoji1307]
Ale wspaniałe krechy !!! Gratuluję z całego serca!!! Beta musi być wysoka już, świetnie .Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Aleeee super. Gratulacje!!!Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Jezu Jezu!!!! Widzisz!!! Gratulacje Kochana [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] rośnijcie teraz zdrowo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.
Dziewczynki! 22dc 10dpo... myślałam, że conajwyżej cienia mogę szukać.