reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny ja juz po wszystkim o 19 wypadlo ze mnie prawie szystko teraz czekam na zabieg powiem wam ze niebylo tak zle brzuch prawie niebolal nie potrzebowalam lekow przeciwbolowych tylko to krwawienie juz mnie irytowalo bo cochwile musialam podpaski zmieniac ale ogolnie poszlo sprawnie takze jest ok
Kochana trzymaj sie, bardzo Ci współczuję, że musialas przez to przejść. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie jaki czuje się ból i żal po stracie ciąży....:(

Ja o ciazy sie dowiedzialam w dzień terminu @ [emoji23] a zrobilam test tylko dlatego ze kilka dni wcześniej kilka osob mi mowilo ty chyba w ciazy jestes, no i mialam apetyt jak nie wiem [emoji23] do dzis nie wiem skąd ci ludzie o tym juz wtedy wiedzieli [emoji23]

Ja o ciazy sie dowiedzialam w dzień terminu @ [emoji23] a zrobilam test tylko dlatego ze kilka dni wcześniej kilka osob mi mowilo ty chyba w ciazy jestes, no i mialam apetyt jak nie wiem [emoji23] do dzis nie wiem skąd ci ludzie o tym juz wtedy wiedzieli [emoji23]
Mi apetyt również towarzyszy, mogę jeść i jeść. Zaczynają się zachcianki, dziś akurat miałam taką ochotę na jaja w majonezie ze szczypiorkiem :D

To ja tak miałam w pierwszej ciąży [emoji23] akurat pierwszy cykl który odpuściłam po roku bezowocnych starań i hasła w pracy : co Ty taka dziwna w ciąży jesteś? Na pewno jesteś w ciąży.. Tak mnie wymeczyli że wracając z pracy kupiłam test ciążowy i zrobiłam go (wieczorem dzień przed terminem @). Jakie było moje zaskoczenie jak zobaczyłam dwie kreski [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
U mnie dziś 30 dc moje cykle trwają 30-32 dni. 28 dc robiłam test wyszedł negatywny ale bardzo mam objawy jak przy pierwszej ciąży! Od tygodnia mega wzdęcia non stop z bólem brzucha na przemian nawet w nocy .. I dziś jak byłam siusiu to zauważyłam brązową wydzieline, jeśli do piątku @ się nie pokaże to idę w piątek na betę. A czy test po 3 dniach może być już inny gdybym jutro kupiła i znów zrobiła? Czy trzy dni to za mało? Z testami jestem zielona bo w pierwszej ciąży nie zrobiłam ani razu tylko odrazu na betę poszłam :)

Do góry