Kasienka3b
Fanka BB :)
Jak nie pojawi sie @ to bede testowac 14 lipca wiec jeszcze sporo czasu.Uda, zobaczysz. A kiedy testujesz przypomnij
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie pojawi sie @ to bede testowac 14 lipca wiec jeszcze sporo czasu.Uda, zobaczysz. A kiedy testujesz przypomnij
Kochana trzymaj sie, bardzo Ci współczuję, że musialas przez to przejść. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie jaki czuje się ból i żal po stracie ciąży....Dziewczyny ja juz po wszystkim o 19 wypadlo ze mnie prawie szystko teraz czekam na zabieg powiem wam ze niebylo tak zle brzuch prawie niebolal nie potrzebowalam lekow przeciwbolowych tylko to krwawienie juz mnie irytowalo bo cochwile musialam podpaski zmieniac ale ogolnie poszlo sprawnie takze jest ok
Jak nie pojawi sie @ to bede testowac 14 lipca wiec jeszcze sporo czasu.
Najgorsze te czekanie, ja zrobiłam test 5 dni przed @ i nie zobaczyłam nic, jedna kreska i pomyślałam, że i tak w ciąży nie jestem. A tu 3 dni po spozniajacym sie okresie 2 piękne mocne kreski ❤ więc lepiej zaczekać.Jak nie pojawi sie @ to bede testowac 14 lipca wiec jeszcze sporo czasu.
Oh w urodziny mojego syna [emoji7] będziemy trzymać kciuki!!Ja dopiero 20.07 więc jeszcze dłużej czekam
Mi apetyt również towarzyszy, mogę jeść i jeść. Zaczynają się zachcianki, dziś akurat miałam taką ochotę na jaja w majonezie ze szczypiorkiemJa o ciazy sie dowiedzialam w dzień terminu @ [emoji23] a zrobilam test tylko dlatego ze kilka dni wcześniej kilka osob mi mowilo ty chyba w ciazy jestes, no i mialam apetyt jak nie wiem [emoji23] do dzis nie wiem skąd ci ludzie o tym juz wtedy wiedzieli [emoji23]
To ja tak miałam w pierwszej ciąży [emoji23] akurat pierwszy cykl który odpuściłam po roku bezowocnych starań i hasła w pracy : co Ty taka dziwna w ciąży jesteś? Na pewno jesteś w ciąży.. Tak mnie wymeczyli że wracając z pracy kupiłam test ciążowy i zrobiłam go (wieczorem dzień przed terminem @). Jakie było moje zaskoczenie jak zobaczyłam dwie kreski [emoji23][emoji23][emoji23]Ja o ciazy sie dowiedzialam w dzień terminu @ [emoji23] a zrobilam test tylko dlatego ze kilka dni wcześniej kilka osob mi mowilo ty chyba w ciazy jestes, no i mialam apetyt jak nie wiem [emoji23] do dzis nie wiem skąd ci ludzie o tym juz wtedy wiedzieli [emoji23]