Kaamilaaa
Fanka BB :)
No i fajnie [emoji4] juz pewnie bedzie serduszko [emoji7]Oki to wychodzi prawie 5tydzien. Dzisiaj umówię się na wizytę na za 2 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i fajnie [emoji4] juz pewnie bedzie serduszko [emoji7]Oki to wychodzi prawie 5tydzien. Dzisiaj umówię się na wizytę na za 2 tygodnie
No i fajnie [emoji4] juz pewnie bedzie serduszko [emoji7]
@aMarta12345 gratulacje! Ja też jestem Marta więc fajnie byłoby pociągnąć za Tobą dobrą passę!
Chociaż dziś obudziłam się z takim bólem głowy, że odjęło mi cały optymizm i entuzjazm. Ból głowy minął po tabletce a zły nastrój pozostał. Dziś 21dc, 9dpo ale mam silne wrażenie, że nic z tego w tym cyklu.
Udalo ci sie w pierwszym cyklu, tak ? Po prostu staraliscie sie wedlug tego jak apka wyznaczyla plodne na podstawie dlugosci cykli ?Trzymam kciuki !!
Jakim sposobem badacie cykl ?
Ja mam aplikacje w telefonie i dzięki temu sprawdziłam owulacje i dni płodne, ale przede wszystkim znam swoje ciało i tez chyba dzięki temu to się udało
Pierwszy cykl jak ja wam zazdroszcze;p Ja juz czuje w sobie taka presję... wiem ze nakladam ją na M... ale chcialabym juz miec kropeczke w sobie... Jestem dzis rozgoryczona bo uwazam ze maz mnie nie rozumie. skoro staramy się to nie ze ja tylko chce i sie staram... on wciaz twierdzi ze chce tylko nie chce jak robot dzien w dzien... tylko dzien w dzien nie ma przytulaskow, teraz mi zalezalo skoro testy owu byly pozytywne.... z nocki dzis wrocil to wrecz uciekl przede mna do drugiego pokoju szybko spac spłoszyłam sobie męża.
czy to jest tak duzo serduszek?
wczorajszy dzien nam wylecial.. ale dzis nie odpuszczę;p ten jeden raz i niech dzieje sie co ma sie dziac. ale wczoraj szyjka byla tak ladnie otwarta... dzis nawet nie badalam jeszcze..