Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem pewna ze u ciebie to 100% ciążaPiąty test z innej firmy. Czułosc 25. Jutro ide na bete, ale sie stresuje ......
Uuu to gdzie na Pomorzu zrobimy te badania?Dzis lekarz odradzil mi Invicte na badania nasienia, ponoć przeklamuja je, byle nalapac pacjentów na "leczenie"
W jak piąty test tak pokazuje i jeszcze 25 to na pewno ciąża :*Piąty test z innej firmy. Czułosc 25. Jutro ide na bete, ale sie stresuje ......
Migotka a który to dzień cyklu,ze takie ładne kreski wychodzą?Piąty test z innej firmy. Czułosc 25. Jutro ide na bete, ale sie stresuje ......
29 dc cykle mam 30 dnioweMigotka a który to dzień cyklu,ze takie ładne kreski wychodzą?
Ja też mam 30 dniowe a jutro 26 dc i chyba zatestuje ale to trochę za wczesnie myślę...29 dc cykle mam 30 dniowe
Ja bym się nie odważyła 26 testować, no ale coś moze juz pokazać chyba ja miałam wątpliwości czy w ogóle dzisiaj testować, czy poczekać aż okres nie przyjdzieJa też mam 30 dniowe a jutro 26 dc i chyba zatestuje ale to trochę za wczesnie myślę...
Ja też mam 30 dniowe a jutro 26 dc i chyba zatestuje ale to trochę za wczesnie myślę...