Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę juz płakać
Tak mi przykro [emoji852]Mogę juz płakać
Oczywiście że w mniej czułym będzie słabsza kreska.Teraz zrobilam test o czulosci 25, a wczesniej test o czulosci 10. To normalne ze w tym mnie czulym jest kreska jasniejsza? Wariuje juz
Żółty bobotest.?Ja dziś rano tez zrobiłam test i bieeeeel. Wiec tak jak myslalam, wczorajszy mnie okłamał Wiec dziewczyny nie polecam Bobo Test, już 2 raz miałam taka sytuacje
Ok, zobaczymy czy jutro okres nie przyjdzie...Oczywiście że w mniej czułym będzie słabsza kreska.
Tak samo jak masz dwa testy 25 z różnych firm To na nich też mogą być różnej 'mocy' kreski
Mogła być ciąża biochemiczna. Takie się często bardzo zdarzają.Ja pierdziele co jest z tymi testami?! Jakim cudem jest wyrazna kreska a hormonu nie ma w organizmie :/
Żółty bobotest.?
Mi on pokazywał najmocniejsze kreski ze wszystkich o czułości 25. Jedne ledwo cień cienia w ten najmocniejsze kreski.