jagoda87
Fanka BB :)
Trzymam kciuki! [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki [emoji6][emoji110]Ja dziś 24 dc. Zaczyna mi się nakręcanie psychiczne, bo chcialabym już wiedzieć tak albo nie. Niby już blisko ale na sprawdzenie jeszcze za wczesnie. Zatestuje w czwartek albo piątek
Trzymam kciuki[emoji110]Ja tez już po becie [emoji846] @Maliina, a nie masz opcji sprawdzenia online? U nnie wyniki będą na panelu ok 15 standardowo. Trzymam kciuki. [emoji846][emoji846] a robiłaś sikanca czy już cierpliwie czekasz?
A nie mozesz wynikow sprawdzic online ? Musisz osobiscie odbierac ?Trochę poczekamy. Wynik moze jutro przed 14 a ja na 14 do pracy więc zajade po drodze. A jak nie to dopiero w srode sie dowiemy.
A widzisz nie zauważyłam. [emoji23] Klikam na ten odnośnik i widać zdjęcie. Zobacz załącznik 863507
Nic mi nie mówili o takiej opcji wglądu doJa tez już po becie [emoji846] @Maliina, a nie masz opcji sprawdzenia online? U nnie wyniki będą na panelu ok 15 standardowo. Trzymam kciuki. [emoji846][emoji846] a robiłaś sikanca czy już cierpliwie czekasz?
Ja badania robię albo w Link do: Laboratorium Analiz Medycznych - Elbląg albo Link do: Badania laboratoryjne krwi, diagnostyka, medyczne, analityczne, Łódź, Katowice, Wrocław, Kraków, Poznań, Rzeszów, Lublin, Bydgoszcz - Alab Laboratoria Sp. z o.o. ale to na pomorzu a dokładnie w Malborku.Nic mi nie mówili o takiej opcji wglądu do
wynikow. Wszystko obwieszone kartkami ze odbior osobisty lub osoba upowazniona. Ja w malym miescie mieszkam zacofani jesteśmy. A gdzie sprawdzacie?
Robilam sikanca ostatniego i negatywny.
Juz sie nie nastawiam
Zaraz ide na pocztę a naprzeciwko mam rossmanna oczywiscie korci mnie test z domowego laboratorium
To u mnie takich bajerow raczej nie ma. Wszystkie badania od nas trafiaja do analizy w Zielonej Górze i stamtad tez wynik wraca do szpitalnego laboratorium w moim miescie.Ja badania robię albo w Link do: Laboratorium Analiz Medycznych - Elbląg albo Link do: Badania laboratoryjne krwi, diagnostyka, medyczne, analityczne, Łódź, Katowice, Wrocław, Kraków, Poznań, Rzeszów, Lublin, Bydgoszcz - Alab Laboratoria Sp. z o.o. ale to na pomorzu a dokładnie w Malborku.