reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Trochę poczekamy. Wynik moze jutro przed 14 a ja na 14 do pracy więc zajade po drodze. A jak nie to dopiero w srode sie dowiemy.

Ja tez już po becie [emoji846] @Maliina, a nie masz opcji sprawdzenia online? U nnie wyniki będą na panelu ok 15 standardowo. Trzymam kciuki. [emoji846][emoji846] a robiłaś sikanca czy już cierpliwie czekasz?

Ja dziś 24 dc. Zaczyna mi się nakręcanie psychiczne, bo chcialabym już wiedzieć tak albo nie. Niby już blisko ale na sprawdzenie jeszcze za wczesnie. Zatestuje w czwartek albo piątek :)

Ja dziś 24 dc. Zaczyna mi się nakręcanie psychiczne, bo chcialabym już wiedzieć tak albo nie. Niby już blisko ale na sprawdzenie jeszcze za wczesnie. Zatestuje w czwartek albo piątek :)
Trzymam kciuki [emoji6][emoji110]

U mnie tez 24dc jutro powinna byc @, prawie sie dzis nakrecilam ze sie udało ale teraz wiem ze raczej nic z tego [emoji849]

Ja tez już po becie [emoji846] @Maliina, a nie masz opcji sprawdzenia online? U nnie wyniki będą na panelu ok 15 standardowo. Trzymam kciuki. [emoji846][emoji846] a robiłaś sikanca czy już cierpliwie czekasz?
Trzymam kciuki[emoji110]
Trochę poczekamy. Wynik moze jutro przed 14 a ja na 14 do pracy więc zajade po drodze. A jak nie to dopiero w srode sie dowiemy.
A nie mozesz wynikow sprawdzic online ? Musisz osobiscie odbierac ?

cześć dziewczyny, u mnie 26 dc cyklu, wczoraj odstawiony duphaston także czekam na @

cykl raczej stracony bo na monitoringu w 14dc niewyrośnięty pęcherzyk więc owu raczej nie było
w czwartek pod wieczór tak mnie zczochrało, że cały wieczór wymioty :( (podjechalismy nad morze i ta anomalia temperaturowa chyba mnie wykończyła,15 stopni, podczas gdy kilka km dalej 30 :O, i dowaliłam kebabem ehh) w piatek do pracy, posiedziałam kilka godz. i musiałam się urwać bo nie wytrzymałam, mdlości i gorączka, 38 :( dzis już okej, ale takie zmęczenie że szok :( laaadny koniec cyklu... wkurzam się że dalej mam mdlości, dają tylko jakieś durne nadzieje, choc wiem , że to pewnie skutek uboczny duphastonu :)

czekam na kolejny cykl - na clo <3

A widzisz nie zauważyłam. [emoji23] Klikam na ten odnośnik i widać zdjęcie. :) Zobacz załącznik 863507

Nic mi nie mówili o takiej opcji wglądu do
wynikow. Wszystko obwieszone kartkami ze odbior osobisty lub osoba upowazniona. Ja w malym miescie mieszkam zacofani jesteśmy. A gdzie sprawdzacie?

Robilam sikanca ostatniego i negatywny.
Juz sie nie nastawiam:p
Zaraz ide na pocztę a naprzeciwko mam rossmanna oczywiscie korci mnie test z domowego laboratorium :biggrin2:

Nic mi nie mówili o takiej opcji wglądu do
wynikow. Wszystko obwieszone kartkami ze odbior osobisty lub osoba upowazniona. Ja w malym miescie mieszkam zacofani jesteśmy. A gdzie sprawdzacie?

Robilam sikanca ostatniego i negatywny.
Juz sie nie nastawiam:p
Zaraz ide na pocztę a naprzeciwko mam rossmanna oczywiscie korci mnie test z domowego laboratorium :biggrin2:
Ja badania robię albo w Link do: Laboratorium Analiz Medycznych - Elbląg albo Link do: Badania laboratoryjne krwi, diagnostyka, medyczne, analityczne, Łódź, Katowice, Wrocław, Kraków, Poznań, Rzeszów, Lublin, Bydgoszcz - Alab Laboratoria Sp. z o.o. ale to na pomorzu a dokładnie w Malborku. ;)

reklama
To u mnie takich bajerow raczej nie ma. Wszystkie badania od nas trafiaja do analizy w Zielonej Górze i stamtad tez wynik wraca do szpitalnego laboratorium w moim miescie.

Do góry