V
Vel
Gość
Może. Mam zdeterminowanego lekarza to w końcu kiedyś się uda. Tobie też się uda [emoji173]A moze kochana akurat tak bedzie jak odpuscisz i bedziesz sie cieszyc pelnia zycia ze Wam sie uda. Bardzo Ci tego zycze:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może. Mam zdeterminowanego lekarza to w końcu kiedyś się uda. Tobie też się uda [emoji173]A moze kochana akurat tak bedzie jak odpuscisz i bedziesz sie cieszyc pelnia zycia ze Wam sie uda. Bardzo Ci tego zycze:*
ForgetMeeNot ja dzisiaj kciuki mocno trzymam za Ciebie pisz później nam tu ładną bete
Kochana, ja dzisiaj zaczelam 13 tc, a nadal czuje czasami, ze za moment dostane okres to normalne. Trzymam kciuki za bete :*Właśnie się wybieram i lecę na betę. Testy z dzisiaj wyszły tak. Ten płytkowy o czułości 25. Poza tym to brzuch boli bardzo dzisiaj a cycki to chyba mi eksplodują Zobacz załącznik 862537
Wygląda to baaardzo obiecująco [emoji7] bardzo się cieszę i gratuluję po cichutku [emoji110][emoji8]Właśnie się wybieram i lecę na betę. Testy z dzisiaj wyszły tak. Ten płytkowy o czułości 25. Poza tym to brzuch boli bardzo dzisiaj a cycki to chyba mi eksplodują Zobacz załącznik 862537
Pokaż zdjecieHej wam! Zrobiłam test, niestety nie super czuły, tylko zwykły jo panie w aptece patrzą na mnie jak na kosmite jak chce super czuły test i dały jak zwykle normalny ale już nie miała siły i czasu się spierać.
Na pierwszy rzut oka jedna kreska, ale jak się mocno przyjrzę to widzę cień cienia albo po prostu mam zwidy...
Hej wam! Zrobiłam test, niestety nie super czuły, tylko zwykły jo panie w aptece patrzą na mnie jak na kosmite jak chce super czuły test i dały jak zwykle normalny ale już nie miała siły i czasu się spierać.
Na pierwszy rzut oka jedna kreska, ale jak się mocno przyjrzę to widzę cień cienia albo po prostu mam zwidy...