Magda 2791
Fanka BB :)
Codziennie od 5 do 20, owu była 14 dcA w ktorych dniach cyklu sie przytulaliscie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Codziennie od 5 do 20, owu była 14 dcA w ktorych dniach cyklu sie przytulaliscie?
Kasia, najleoiej zostawiaj sobie te testy i przyklejaj na kartce jeden po drugim, wtedy najepiej widac jak kreska ciemnieje. Mi mocniej ciamnialy dopiero na kilka dni przed owu i wtrdy z dnia na dzien byla widoczna roznica, przez reszte cyklu.mialam takie jak Ty teraz.a tu z dzis
No od kolejnego cyklu tak zrobie bo teraz nie ma mnie w domu. Ogolnie psychicznie odpuszczam ten cykl i wcale juz na niego nie licze bo jestemy na wyjezdzie i nawet nie mamy jak sie przytulac.Kasia, najleoiej zostawiaj sobie te testy i przyklejaj na kartce jeden po drugim, wtedy najepiej widac jak kreska ciemnieje. Mi mocniej ciamnialy dopiero na kilka dni przed owu i wtrdy z dnia na dzien byla widoczna roznica, przez reszte cyklu.mialam takie jak Ty teraz.
Ale testy sobie rob mimo wszystko, zeby wiedziec jak to wyglądaNo od kolejnego cyklu tak zrobie bo teraz nie ma mnie w domu. Ogolnie psychicznie odpuszczam ten cykl i wcale juz na niego nie licze bo jestemy na wyjezdzie i nawet nie mamy jak sie przytulac.
Tak testy robie bo chce wiedziec czy test pozytywny zgra sie z dniem owulacji w aplikacji.Ale testy sobie rob mimo wszystko, zeby wiedziec jak to wygląda
U mnie 3 dc ale jakoś weny do pisania nie mam, odczytuję. Jutro zaczynam clo. Wyżaliłam się przez te dwa 56 dniowe cykle. Już mi się odechciewa tego starania, pilnowania, liczenia, chodzenia za lekarzem. Chciałabym się cieszyć tym co mam. Pogodą, chwilami z najbliższymi.@Velvetka a co u Ciebie?
O jacie nie wiem czy bym tyle dała radeale jak teraz nie wyjdź to tez spróbujemy codZienne przez kilka dni, kiedyś w końcu musimy zaskoczyć :*Codziennie od 5 do 20, owu była 14 dc
A moze kochana akurat tak bedzie jak odpuscisz i bedziesz sie cieszyc pelnia zycia ze Wam sie uda. Bardzo Ci tego zycze:*U mnie 3 dc ale jakoś weny do pisania nie mam, odczytuję. Jutro zaczynam clo. Wyżaliłam się przez te dwa 56 dniowe cykle. Już mi się odechciewa tego starania, pilnowania, liczenia, chodzenia za lekarzem. Chciałabym się cieszyć tym co mam. Pogodą, chwilami z najbliższymi.
Korzystaliśmy z okazji że mąż miał pracę na miejscu my tak naprawdę próbowaliśmy już i codziennie i co drugi dzień i nadal nic.... Ale teraz odpuszczam i czekam do sierpnia na wizytę do endokrynologa ginekologa może dostanę coś na zabicie prolaktyny albo skierowanie na jakieś usg bo nigdy nie miałam... .O jacie nie wiem czy bym tyle dała radeale jak teraz nie wyjdź to tez spróbujemy codZienne przez kilka dni, kiedyś w końcu musimy zaskoczyć :*