reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kasia, najleoiej zostawiaj sobie te testy i przyklejaj na kartce jeden po drugim, wtedy najepiej widac jak kreska ciemnieje. Mi mocniej ciamnialy dopiero na kilka dni przed owu i wtrdy z dnia na dzien byla widoczna roznica, przez reszte cyklu.mialam takie jak Ty teraz.

Kasia, najleoiej zostawiaj sobie te testy i przyklejaj na kartce jeden po drugim, wtedy najepiej widac jak kreska ciemnieje. Mi mocniej ciamnialy dopiero na kilka dni przed owu i wtrdy z dnia na dzien byla widoczna roznica, przez reszte cyklu.mialam takie jak Ty teraz.
No od kolejnego cyklu tak zrobie bo teraz nie ma mnie w domu. Ogolnie psychicznie odpuszczam ten cykl i wcale juz na niego nie licze bo jestemy na wyjezdzie i nawet nie mamy jak sie przytulac.

U mnie 3 dc ale jakoś weny do pisania nie mam, odczytuję. Jutro zaczynam clo. Wyżaliłam się przez te dwa 56 dniowe cykle. Już mi się odechciewa tego starania, pilnowania, liczenia, chodzenia za lekarzem. Chciałabym się cieszyć tym co mam. Pogodą, chwilami z najbliższymi.
A moze kochana akurat tak bedzie jak odpuscisz i bedziesz sie cieszyc pelnia zycia ze Wam sie uda. Bardzo Ci tego zycze:*

reklama
O jacie:szok: nie wiem czy bym tyle dała rade:-) :)ale jak teraz nie wyjdź to tez spróbujemy codZienne przez kilka dni, kiedyś w końcu musimy zaskoczyć :*
Korzystaliśmy z okazji że mąż miał pracę na miejscu :p my tak naprawdę próbowaliśmy już i codziennie i co drugi dzień i nadal nic.... Ale teraz odpuszczam i czekam do sierpnia na wizytę do endokrynologa ginekologa może dostanę coś na zabicie prolaktyny albo skierowanie na jakieś usg bo nigdy nie miałam... .

Do góry