reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Daga bardzo gratuluję.
Ja mam jakiś straszny kryzys. Owulacji częściej nie mam niż mam na prawdę myślę, ze juz nigdy się nie uda. Bardzo wam gratuluję, ale jednocześnie przykro mi że u nas zawsze pod górkę. Myślałam, że poradzę się coś unormuje a tu jest jeszcze gorzej.

reklama
Hej dziewczyny, nie było mnie chyba ponad miesiąc, ale potrzebowałam spokoju... Wyciszenia. I wiecie co? Pomogło :) po pół roku prób po stracie poprzedniej ciąży znowu zobaczyłam dwie kreski- w cyklu, w którym już traciłam nadzieje. Dajcie znac co u Was. Wesolych swiat :*
bdbcf3079043462551a16ecc30ef9bde.jpg

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje moj 9 dpo byl taki jak twoj 3 .z ktorego to dnia po owulacji?mamy prezent na zajaczka 2 kreseczki a na mikołaja dzidzius.podwojny prezent.Ja tez tracilam nadzieje ze sie uda.spokojnej ciazy życze.

Ostatnia edycja:
Daga bardzo gratuluję.
Ja mam jakiś straszny kryzys. Owulacji częściej nie mam niż mam na prawdę myślę, ze juz nigdy się nie uda. Bardzo wam gratuluję, ale jednocześnie przykro mi że u nas zawsze pod górkę. Myślałam, że poradzę się coś unormuje a tu jest jeszcze gorzej.
Trzymam kciuki aby ci sie udało..nie trać nadzieje.wiem ze to coraz trudniejsze z każdym cyklem nastepnym .

Hej dziewczyny, nie było mnie chyba ponad miesiąc, ale potrzebowałam spokoju... Wyciszenia. I wiecie co? Pomogło :) po pół roku prób po stracie poprzedniej ciąży znowu zobaczyłam dwie kreski- w cyklu, w którym już traciłam nadzieje. Dajcie znac co u Was. Wesolych swiat :*

Nono! Super, gratuluje :-) dzieciaki razem z bocianami przylecialy;-)

Gratulacje [emoji5]. Bardzo się cieszę [emoji5]

rr7luqh.png

Cześć Dziewczyny,

Pozwoliłam sobie podłączyć się do wątku. Aktualnie jestem w 26 dc, cykle 31-32 dni, czyli 5-6 dni przed okresem. Od kilku dni dziwnie się czuję więc postanowiłam zrobić test ciążowy i wyszły mi dwie krechy, ta druga jaśniejsza, ale bardzo wyraźnie widoczna. Czy to możliwe, że tak wcześnie test coś pokaże?

IMG_2689.JPG

Załączniki

• IMG_2689.JPG
    IMG_2689.JPG
    372,2 KB · Wyświetleń: 273
Cześć Dziewczyny,

Pozwoliłam sobie podłączyć się do wątku. Aktualnie jestem w 26 dc, cykle 31-32 dni, czyli 5-6 dni przed okresem. Od kilku dni dziwnie się czuję więc postanowiłam zrobić test ciążowy i wyszły mi dwie krechy, ta druga jaśniejsza, ale bardzo wyraźnie widoczna. Czy to możliwe, że tak wcześnie test coś pokaże?

Zobacz załącznik 844304
Może pokazać, chociaż ja testom nie ufam. Ostatni mój test pozytywny był, piękna krecha a ciąży w ogóle nie było. :( Tobie życzę, żeby test się nie mylił! [emoji813]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pokazuje wam mój ślubny look. :)
I jak się Wam podoba to wszystko razem?
b100425f916aa926bb0ede56048c4f45.jpg

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry