Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mnie zaczęło boleć gardło! Już bym chciała wiosnę taką prawdziwą.
Anusiak mi się wydaje, że tam nic nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to widzę tylko pod światłem. Taki cień gruszy ale był widoczny zaraz po ehh zobaczymy pożyjemy. Mam maluszka w domu więc jak to się mówi nie pali się ale chciałabym mieć malutka różnice wieku a że teraz zeszło nam 6 lat to szybciutko zaczynamyMnie zaczęło boleć gardło! Już bym chciała wiosnę taką prawdziwą.
A co sądzisz o tym moim wykresie?Mnie zaczęło boleć gardło! Już bym chciała wiosnę taką prawdziwą.
Kochana ja się na tym nie znam za bardzo. A ile ma twoje maleństwo? I kp?A co sądzisz o tym moim wykresie?
Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsza cora 7 lat w czerwcu a druga 5 miesięcy[emoji6]Kochana ja się na tym nie znam za bardzo. A ile ma twoje maleństwo? I kp?
Rozumiem bo nam też sporo czasu zajęło. .. no może ściemnieje obym się mylila
A kiedy unormowało Ci się wszystko?A jeśli karmisz to normalne są takie zęby na wykresie, jak tak miałam dosyć długo. Nawet jak już dostałam @ po 9 miesiącach, to w 1 fazie tak temperatura skakała.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom