reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Każde imię ma w sobie coś wyjątkowego :-) moja koleżanka nazwała córkę Rozalia.na początku był śmiech wśród znajomych a teraz nikt nie widzi w Rozalii nic dziwnego ;-) u mnie byłaby Wanda. Po mojej kochanej babci i największej przyjaciółce zarazem.

Gratuluję wszystkim Koleżankom w ciąży :-) to teraz można dołączyć do listopadowek ;-). Oj nie przepadam za tym miesiącem ... ale jak każda z nas -chciałabym juz oczekiwać na dziecko. Miesiąc urodzenia nie miałby dla mnie znaczenia.

Ooo a kiedy masz [emoji5]? Ja mam 2 listopada dlatego tak lubię ten miesiąc [emoji5]. Kochana ja też poronilam. Strach zawsze już w jakiś sposób zostanie z Nami. Trzeba jednak myśleć pozytywnie i się cieszyć [emoji5].

3jgx3e3kfy69cdb8.png

16.11 mam ;)
Właśnie ja wtedy to jakoś dobrze przeżyłam, bo zawsze tłumaczę sobie, że nie można się przejmować, jeśli się na coś nie ma wpływu. Nie staraliśmy się wtedy, więc moźe było mi łatwiej... owu przesunęła mi się wtedy, bo wróciliśmy z wakacji i byłam chora i jakoś tak wyszło.
Trzeba myśleć pozytywnie ;)

reklama
16.11 mam ;)
Właśnie ja wtedy to jakoś dobrze przeżyłam, bo zawsze tłumaczę sobie, że nie można się przejmować, jeśli się na coś nie ma wpływu. Nie staraliśmy się wtedy, więc moźe było mi łatwiej... owu przesunęła mi się wtedy, bo wróciliśmy z wakacji i byłam chora i jakoś tak wyszło.
Trzeba myśleć pozytywnie ;)
Jeszcze raz gratuluję! :) Mi by wychodził na 17/11 ale czy się udało w tym cyklu... na pewno dowiem się najpóźniej za dwa tygodnie. ;)

Do góry