Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego jest Amelia ;-) nie patrze na zdanie innych. Na pewno nie w tej kwestii ;pnam się mają podobać nie innym
Ja nie widze:-(
Jeej.. ślepa ja :dNa zdjeciu profilowym
Ja tak samo i dzisiaj test kupiłam więc chyba nie dotrwam do poniedziałku [emoji14]Ale super, gratulacje! Dzisiaj same dobre wieści, aż mam ochotę iść zrobić test
Ooo a kiedy masz [emoji5]? Ja mam 2 listopada dlatego tak lubię ten miesiąc [emoji5]. Kochana ja też poronilam. Strach zawsze już w jakiś sposób zostanie z Nami. Trzeba jednak myśleć pozytywnie i się cieszyć [emoji5].
Długo szukałam kotki brytyjskiej w „ kolorze” szylkret niebieski ,w końcu znalazłam ;-) tylko nie wiedziałam ze z niej taka ... katastrofa :-)))Na zdjeciu profilowym
Jeszcze raz gratuluję! Mi by wychodził na 17/11 ale czy się udało w tym cyklu... na pewno dowiem się najpóźniej za dwa tygodnie.16.11 mam
Właśnie ja wtedy to jakoś dobrze przeżyłam, bo zawsze tłumaczę sobie, że nie można się przejmować, jeśli się na coś nie ma wpływu. Nie staraliśmy się wtedy, więc moźe było mi łatwiej... owu przesunęła mi się wtedy, bo wróciliśmy z wakacji i byłam chora i jakoś tak wyszło.
Trzeba myśleć pozytywnie