reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Coś czuję, że w najbliższych dniach posypią się krechy ;)
Trzymam kciuki za Was wszystkie ;)
Gratulacje !<3 u mnie 20dc przy cyklach 29-35 kurczę to sobie jeszcze poczekam a tak mnie już korci :-/ czym tu zająć myśli ?

Ja wczoraj oczekiwałam @... dzisiaj.... i nic. Więc doskonale wiem co czujesz bo ja też staram sie czymś zająć ale ciężko...

reklama
No jakby drugi byl syn to mialby drugie po mężu chodzi o to ze jakby była druga córka to obie miałyby drugie takie samo imie xP
Tak myśleliśmy [emoji14] też po tacie, ewentualnie po którymś dziadku ale te imiona nam się już mniej podobają [emoji23] bo Czesław i Jerzy [emoji23][emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No to powiem Wam, że moja świrnięta ginekolog kazała mi zrobić w tym cyklu progesteron 3 dni pod rząd 21-23dc, ale wyszło że mam bardzo nisko, a 14h później wzrósł mi o jakieś 300%... 3-ciego dnia mi nie kazała nic już robić..., więc nie zrobiłam. Dzisiaj rano zadzwoniła, żebym zrobiła jednak ten progesteron... Bo jak na jej gust to jest możliwe jedynie w ciąży.
Między czasie było mi strasznie słabo w pracy i zwolniłam się do domu myśląc, że coś mnie bierze.
Po drodze poszłam na ten progesteron, a Pani w rejestracji mówi ' to może jeszcze beta?', nie wiem czemu, naprawdę nie wiem... Ale zrobiłam... A tak mi dobrze szkło... I miałam testować 8.03...Zobacz załącznik 840972
Jest ciąża [emoji7][emoji7] gratulacje !

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No to powiem Wam, że moja świrnięta ginekolog kazała mi zrobić w tym cyklu progesteron 3 dni pod rząd 21-23dc, ale wyszło że mam bardzo nisko, a 14h później wzrósł mi o jakieś 300%... 3-ciego dnia mi nie kazała nic już robić..., więc nie zrobiłam. Dzisiaj rano zadzwoniła, żebym zrobiła jednak ten progesteron... Bo jak na jej gust to jest możliwe jedynie w ciąży.
Między czasie było mi strasznie słabo w pracy i zwolniłam się do domu myśląc, że coś mnie bierze.
Po drodze poszłam na ten progesteron, a Pani w rejestracji mówi ' to może jeszcze beta?', nie wiem czemu, naprawdę nie wiem... Ale zrobiłam... A tak mi dobrze szkło... I miałam testować 8.03...Zobacz załącznik 840972
Gratuluje

Gratulacje [emoji5]. Kolejna listopadowa mamusia [emoji5].

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Dziękuję ;)

Staram się nie nakręcać, bo już jedno poronienie mam za sobą... dlatego też chciałam czekać cierpliwie, ale nie wiem do tej pory jakim cudem się zodziłam na tą betę...

reklama
Do góry