reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Testujesz tego dnia? :)

Ja już w łóżku, jeszcze trochę i czuje, że zasnę, coś mnie bierze. :(
Jutro kolejny dzień jako niania, lubię tą pracę! Z dnia na dzień coraz bardziej się poznajemy, coraz mniej popłakiwania. Ale i tak dziwie się, bo w ogóle nie woła za mamą. ;)
A to nasz codzienny punkt obserwacyjny, mała uwielbia podziwiać ptaki :
1519841888-1f9306989727fc32-aaaaaa.jpeg
Tak jeśli @ nie przyjdzie wcześniej ‍♀️
Super ze robisz to co lubisz ;-)

reklama
To nie jest alternatywa dla in vitro. Naprotechnologia nie pomoże gdy np masz niedrozne jajowody czy za słabe plemniki.
Dla mnie Naprotechnologia to po prostu nazwa powszechnego kalendarzyka. Według mnie nie jest metodą leczenia nieplodnosci bo niby jak? Może być metodą wspierająca ale na pewno nie dominującą

Oczywiście że nie jest, ale zdecydowanie nie jest też "kalendarzykiem". Jeśli już porównywać, to raczej do metod objawowo-termicznych, a to też nie jest tzw. "kalendarzyk".

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

To jesteśmy 4 z takimi objawami :), ale u mnie to juz 4 cykl z identycznymi objawami, w dokładnie tym samym dc więc niestety u mnie raczej cykl stracony. U mnie tez 19 dc i 7 dpo.
Mi to nawet ciężko stwierdzić, czy to coś powtarzalnego czy nie, bo dopiero 2 cykl starań. Ale to już 31 dc (mam zmiennej długości od 30 do 36 dni) i już nie mogę się doczekać "sprawdzianu" ;) Nie chcę się aż tak nakręcać, bo potem będzie mi zwyczajnie przykro.. Ale same wiecie, jak to jest - nie wiadomo, czy to już objaw ciąży, czy raczej coś przypadkowego, a człowiek już snuje domysły

U mnie temp rośnie 3 d do owulacji, po południu robię test owulacyjny :-)

Załączniki

• Screenshot_20180301-100752~2.png
    Screenshot_20180301-100752~2.png
    35,6 KB · Wyświetleń: 83
A miała któraś z Was jakieś plamienia implantacyjne ? U mnie przy obu ciążach było i jak wariatka codziennie od owulacji dokładnie oglądam wkładkę [emoji14]
Brzuch też mnie pobolewa ale dla mnie takim głównym objawem byl silny bol piersi którego teraz nie ma
U mnie zero plamienia, piersi też mnie nie bolą (ale przed czy w czasie @ też nigdy ich nie odczuwałam).
Moje subiektywne odczucia to właśnie to jakby "ciągnięcie" w podbrzuszu, kilkukrotne zawroty w głowie i drażliwość na zapachy (choć nie non stop). No i ten "cień" na teście z wtorku. Ale to wszystko to może być przecież przypadek. Dowiem się w ciągu najbliższego tygodnia - między wczorajszym dniem a środą powinna być @. Póki co brak....

reklama
Do góry