reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Poradzcie

Staranka to tak najlepiej codziennie czy co drugi dzień?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Poradzcie

Są różne 'szkoly'. Niektórym udaje się co 2 dni, inni walą maratony [emoji173]️ dzień w dzień ;) kiedyś ktoś pisał, że lekarz zalecił co 3 dni... :) Wiec zależy tylko i wyłącznie od Was i Waszych chęci :)
Nam się udalo, jak [emoji173]️ były dwa dni przed owu, w owu i dzień po. :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Poradzcie

Ja tam myślę, że najlepiej wtedy kiedy ma się ochotę ;) jakoś nie umiałabym się kochać, bo tak trzeba. Jakbym nie miała chęci to nic by mnie nie zmusiło... No i w drugą stronę, jak mamy ochotę to nie, bo najlepiej co 2-3 dni? Dla mnie dziwne, ale może jestem inna ;p

Dziewczyny, pomóżcie !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@LassHa
Odpisałam 8 godzin temu, ale napiszę jeszcze raz.

Po usuwaniu nadżerki tak może być.
Czasem jak za mocno człowiek poszaleje to tak może być. Zwłaszcza, że nie minęło dużo czasu, a to delikatne miejsce.
W środku wiadomo, że wolniej się goi.
A byłaś na kontrolnej wizycie u gina?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie pęcherzyki pękają, ale też juznod czerwca się staramy i nic , na początku to miałam Meksyk z hormonami ale to już mam uregulowane i lekarz powiedz mi też jak nic teraz to bd miala sprawdzana drożność jajowodw moja siostra miała ale to dawno dawno temu i mówiła że to nie przyjemne ale da się przeżyć:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak trzeba to trzeba,co zrobić :) Moja lekarka mówi,ze po tym badaniu przez 6 cykli jest dużo większa szansa na ciążę :)

A my się chyba znów przeprowadzać będziemy.. eh jestem zmęczona tymi przeprowadzkami, ale na tym mieszkaniu nie zmieścimy się z dwójką i robieniem pazurów...

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

A my się chyba znów przeprowadzać będziemy.. eh jestem zmęczona tymi przeprowadzkami, ale na tym mieszkaniu nie zmieścimy się z dwójką i robieniem pazurów...

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Nas też to czeka, ale jakoś nie chce nam się nic szukać ;p po za tym nie wiemy czy chcemy budować dom czy kupić większe mieszkanie... A samo się nic nie chce znaleźć...

Nas też to czeka, ale jakoś nie chce nam się nic szukać ;p po za tym nie wiemy czy chcemy budować dom czy kupić większe mieszkanie... A samo się nic nie chce znaleźć...
My na razie wynajem. Dom jest 50 km dalej, ale ze trzy lata remontów nas czeka.. więc trzeba jeszcze przez ten czas na wynajmie bidować

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Co do przeprowadzek to czasami warto sie kilka razy sie przeprowadzic aby znalesc te swoje miejsce na ziemi.Ja od 4 miesiecy mieszkam w nowym miejscu i sama z mezem i dziecmi i wiem ze bylo warto to przejsc co przeszlam przez tyle lat aby znalesc sie tu gdzie jestem.dzis temperatura 37,1.mdlosci sa nadal.czestomocz bol piersi.miesiaczke powinnam dostac w czwartek.na razie jej nie czuje aby sie zblizala ale ona moze przyjsc nagle niespodziewanie.Boje sie strasznie ze przylezie.buuu.testu nie robilam .oto moj wykres temp.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Do góry