LassHa
Fanka BB :)
Dziekuje @karOls9 i @nata$za88 , narazie nie panikuje, zobacze co bedzie dzisiaj [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są różne 'szkoly'. Niektórym udaje się co 2 dni, inni walą maratony [emoji173]️ dzień w dzień kiedyś ktoś pisał, że lekarz zalecił co 3 dni... Wiec zależy tylko i wyłącznie od Was i Waszych chęciPoradzcie
Staranka to tak najlepiej codziennie czy co drugi dzień?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Poradzcie
Staranka to tak najlepiej codziennie czy co drugi dzień?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@LassHaDziewczyny, pomóżcie !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie pęcherzyki pękają, ale też juznod czerwca się staramy i nic , na początku to miałam Meksyk z hormonami ale to już mam uregulowane i lekarz powiedz mi też jak nic teraz to bd miala sprawdzana drożność jajowodw moja siostra miała ale to dawno dawno temu i mówiła że to nie przyjemne ale da się przeżyć
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
A my się chyba znów przeprowadzać będziemy.. eh jestem zmęczona tymi przeprowadzkami, ale na tym mieszkaniu nie zmieścimy się z dwójką i robieniem pazurów...
My na razie wynajem. Dom jest 50 km dalej, ale ze trzy lata remontów nas czeka.. więc trzeba jeszcze przez ten czas na wynajmie bidowaćNas też to czeka, ale jakoś nie chce nam się nic szukać ;p po za tym nie wiemy czy chcemy budować dom czy kupić większe mieszkanie... A samo się nic nie chce znaleźć...