karOls9
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji5]Nudnej ciąży życzę [emoji11]Cześć dziewczyny! Nie wiem czy ktoś mnie tutaj jeszcze pamięta. Po pierwszym nieudanym cyklu stwierdziłam że odpuszczam. Ciagle przypominałam sobie posty @KatiNails jak pisała że udalo sie jak odpuściła. A w dodatku mialam tyle zamieszania, wakacje. Nawet nie miałam czasu na testy owu (i dobrze ;p). Bo ja to nie umiem racjonalnie do tego podejść. Jak sie wkręciłam to potem szukałam we wszystkim objawów ciąży i byłam bardzo zawiedziona że sie nie udało. A w obecnym cyklu wyluzowałam na 10000%. Zero objawów. Tylko bóle jak na @. Zrobiłam test w środę - 2 dni przed planowaną @ i wyszedł negatywny. W piątek rano nie dostałam @ to zrobiłam raz jeszcze ale bez większego entuzjazmu... I jakie było moje zdziwienie jak zobaczylam dwie kreski. Wprawdzie ta jedna tak slabo widoczna ale jednak. Polecialam na bete i 15,25. Wczoraj po 48h powtorzylam i bylo 37. Dalej chyba to do mnie nie dociera. Za Wszystkie Was trzymam mocno kciuki! I jednak jak sie odpuści to jakoś łatwiej to przychodzi ;p
@Migdalove Prośba o wpisanie mnie do tabelki udało się
Natalia, 25, Wrocław
Udało się za 2 cyklem.
Dzieci- 1 synek 3l
Termin porodu- 26.10
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom