reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć dziewczyny! Nie wiem czy ktoś mnie tutaj jeszcze pamięta. Po pierwszym nieudanym cyklu stwierdziłam że odpuszczam. Ciagle przypominałam sobie posty @KatiNails jak pisała że udalo sie jak odpuściła. A w dodatku mialam tyle zamieszania, wakacje. Nawet nie miałam czasu na testy owu (i dobrze ;p). Bo ja to nie umiem racjonalnie do tego podejść. Jak sie wkręciłam to potem szukałam we wszystkim objawów ciąży i byłam bardzo zawiedziona że sie nie udało. A w obecnym cyklu wyluzowałam na 10000%. Zero objawów. Tylko bóle jak na @. Zrobiłam test w środę - 2 dni przed planowaną @ i wyszedł negatywny. W piątek rano nie dostałam @ to zrobiłam raz jeszcze ale bez większego entuzjazmu... I jakie było moje zdziwienie jak zobaczylam dwie kreski. Wprawdzie ta jedna tak slabo widoczna ale jednak. Polecialam na bete i 15,25. Wczoraj po 48h powtorzylam i bylo 37. Dalej chyba to do mnie nie dociera. Za Wszystkie Was trzymam mocno kciuki! I jednak jak sie odpuści to jakoś łatwiej to przychodzi ;p

@Migdalove Prośba o wpisanie mnie do tabelki udało się :)

Natalia, 25, Wrocław
Udało się za 2 cyklem.
Dzieci- 1 synek 3l
Termin porodu- 26.10
Gratulacje [emoji5]Nudnej ciąży życzę [emoji11]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajne podejście :-) u mnie dopiero 2 cykl na luzie. Półtora roku śledzenia owu tabletki i inne. Paranoja. Teraz juz mi to wisi. Starałam się z zegarkiem w ręku i nic. Może teraz na tzw odwal się ;-)

Może mam takie podejście, bo szczerze to wolałabym gdyby się udało tak z terminem koło marca-czerwca 2019... Teraz to miałabym idealnie na swoje urodziny, a nigdy nie chciałam mieć dziecka z końca roku, jednak mam świadomość że nie do końca mamy na to wpływ, dlatego teraz już spróbujemy.

My właśnie też myśleliśmy o dzbanku, jednak wygodniej byłoby mieć taki na kran. Dzięki za porady! [emoji813] U nas kamień też jest okrutny, ale ten syf w wodzie to dramat, nie leci on non stop ale na tyle często, że jest to mega uciążliwe. Jak mieszkaliśmy w Łódzkim to tam zaś woda nie miała tak kamienia ale za to aż biała od chloru i przez to bardzo wysuszała mi skórę.

hej ja już po wizycie i wkoncu mój prawy jajnik się odezwal (zawsze owu z lewego) a ty dziś widać dwa pęcherzyki jeden 17mm a drugi 13 i oczywiście w srode mam przyjść zobaczyć co dalej się dzieje no jak tym razem nic nie wyjdzie to zwariuje

Kobitki, mam problem. Wczoraj po stosunku ze spermą która się wylała były upławy takie różowe, może jasny brąz. Pomożecie mi dojść do tego o co chodzi ? Nigdy nie miałam krwawień około owulacyjnych, czy to może być to ? Jestem dwa miesiące po wymrażaniu nadżerki...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, pomóżcie !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w tym miesiącu pęcherzyk nie pękł niestety. Dostałam progesteron na 10 dni, później usg i jeżeli się wchłonie to następny cykl będzie stymulowany z zastrzykiem na pęknięcie. A jeżeli i to nie pomoże to czeka mnie drożność jajowodów. Swoją drogą, ktoś miał?

ja jeszcze nie miałam tego badania ale znam 2 osoby co miały i sama nie wiem czy się jest czego bac bo kazda znosi to inaczej moja kuzynka mowila ze okropnie bolało musieli przerwac zabieg i podac jej narkozę a jej kolezanka mowwi ze nie boli tak strasznie podobno jak przy okresie

no to fajnie bez stresu nerwow i bolu co najważniejsze mnie tez to czeka jak monitoring nie przyniesie efektow ale u nas wlasnie daja tylko zastrzyk głupiego jasia

reklama
Witam się w 16 dc ;)
Byłam dziś na drugiej części badań i odebrałam wyniki z pierwszych

Do góry