reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Natyyy Widziałam, że była dostępna w sobotę, napisałam do niej wiadomość prywatną. :) Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku. :)

reklama
Ale dziewczyny dla mnie duphaston to nie taki zwykły lek, to syntetyczny progesteron, bierze się go zazwyczaj tylko do 12 tc, dopóki łożysko się nie wykształci, uważam, że nie może zaszkodzić, w przeciwieństwie do no-spy, która brana regularnie jednak wpływa na późniejsze zdrowie dziecka...
Też mam dupka przypisanego na 10 dni, dziś ostatnia tabletka - trzymajcie kciuki żeby @ nie przyszła.
Plan mam taki - jeśli jednak jestem w ciąży to robię progesteron i z wynikiem do ginki, jeśli za niski będę brała dupka - wolę jego niż ciążę straconą/biochemiczną.
Niestety objawy mam typowe na @ przekonam się na początku tygodnia - bo tak ok. 19-21 @ powinna przyjść o_O a jak @ przyjdzie to ogólnie tragedii nie ma, nastawiona jestem, że może to jednak trochę potrwać, przecież te starania nie są takie złe :p
Trzymam kciuki, dobrze, że tak podchodzisz do tematu.
Zdroworozsądkowo, oby tak dalej i masz rację, starania są fajne :p

@Natyyy Widziałam, że była dostępna w sobotę, napisałam do niej wiadomość prywatną. :) Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku. :)
To daj znać jak coś odpisze. Też właśnie tak przeglądałam tabelkę i zaczęłam się zastanawiać co u niej bo chyba jeśli dobrze pamiętam miała testować i później już się nie odzywała.

Oj oby były same dobre wieści. :) W marcu planujemy pojechać na badania nasienia, tak na wszelki wypadek, oby też były dobre wyniki.
My we wtorek jedziemy na badanie nasienia. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre, ale boję się, że może być inaczej...

reklama
My we wtorek jedziemy na badanie nasienia. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre, ale boję się, że może być inaczej...
A do jakiejś konkretnej kliniki jedziecie? My planujemy do Invicty. Ale raczej w Twoich okolicach nie ma tej kliniki, bo z tego co widzę jest tylko w Gdańsku, Słupsku, Gdyni, Warszawie i we Wrocławiu.

Do góry