Z tego co dziewczyny pisały to zdecydowanie coś normalnegoJak będę coś wiedzieć napiszę. Boli mnie dół brzucha jak na@ to normalne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co dziewczyny pisały to zdecydowanie coś normalnegoJak będę coś wiedzieć napiszę. Boli mnie dół brzucha jak na@ to normalne ?
A jakieś objawy ?Cześć dziewczyny. Dawno się nie odzywałam ale czytam was codziennie. Mam problem jutro mam dostać okres , wczoraj robiłam test i wyszedł mi taki. Moje pytanie brzmi czy tak słabe kreski mogą coś znaczyć? Czuje straszny niepokój i strach że jutro zawita okres ... Zobacz załącznik 1167147
Ja 3 lata. Wizyte mam w przyszlym tyg. Czekam niecierpliwie.W piątek mam wolne w pracy i się wybiorę na betę. Jeszcze jakoś to do mnie nie dochodzi ... Ponad dwa lata starań ...
Mnie bolal ok tyg. Czytalam ze to normalne bo macica sie powieksza.Jak będę coś wiedzieć napiszę. Boli mnie dół brzucha jak na@ to normalne ?
Jak będę coś wiedzieć napiszę. Boli mnie dół brzucha jak na@ to normalne ?
Ooo wpadłam poczytać co słychać a tu takie wieści [emoji3590] gratuluję [emoji2][emoji7]Zobacz załącznik 1167549 dziś dzień planowanej @. Chyba kreska lepsza niż poprzednio .
Dziewczyny rano zaczęłam krwawić. Zadzwoniłam do gina kazał przyjechać bo akurat miał dyżur w szpitalu. Zbadał i powiedział że nic na USG nie widzi i że to poronienie. Powiedział że na poczatkowym stadium połowa ciąż się roni i jakbym testu nie zrobiła to nawet bym nie wiedziała. Jak skończę krwawić mam przyjść i zdobi mi badania. Jestem załamana . Ból brzucha mocny i dał mi nospe . Ale powedzial że mam zielone światło do dalszych starań bo organizm sam się oczyści . Bardzo mi smutno i przykro. Chyba najlepiej robić test po tygodniu spóźnienia niż teraz myśleć że się roni
Trzymaj się! PrzytulamDziewczyny rano zaczęłam krwawić. Zadzwoniłam do gina kazał przyjechać bo akurat miał dyżur w szpitalu. Zbadał i powiedział że nic na USG nie widzi i że to poronienie. Powiedział że na poczatkowym stadium połowa ciąż się roni i jakbym testu nie zrobiła to nawet bym nie wiedziała. Jak skończę krwawić mam przyjść i zdobi mi badania. Jestem załamana . Ból brzucha mocny i dał mi nospe . Ale powedzial że mam zielone światło do dalszych starań bo organizm sam się oczyści . Bardzo mi smutno i przykro. Chyba najlepiej robić test po tygodniu spóźnienia niż teraz myśleć że się roni
O nie[emoji22]Dziewczyny rano zaczęłam krwawić. Zadzwoniłam do gina kazał przyjechać bo akurat miał dyżur w szpitalu. Zbadał i powiedział że nic na USG nie widzi i że to poronienie. Powiedział że na poczatkowym stadium połowa ciąż się roni i jakbym testu nie zrobiła to nawet bym nie wiedziała. Jak skończę krwawić mam przyjść i zdobi mi badania. Jestem załamana . Ból brzucha mocny i dał mi nospe . Ale powedzial że mam zielone światło do dalszych starań bo organizm sam się oczyści . Bardzo mi smutno i przykro. Chyba najlepiej robić test po tygodniu spóźnienia niż teraz myśleć że się roni