Carenik
Fanka BB :)
7 dni po owu?Dziewczyny, nie wiem o co chodzi
Jakiś śluz kawa z mlekiem, cykl się skrócił? Jestem dopiero 7dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 dni po owu?Dziewczyny, nie wiem o co chodzi
Tak, może się termometrem dziugnęłam rano, ale nic nie poczułam7 dni po owu?
Dziewczyny, nie wiem o co chodzi
Dziewczyny, nie wiem o co chodzi
Nie chcę się nakręcać i potem gorzko rozczarować ale aż struchlałam jak zobaczyłamMoże implantacja?
To trzymam kciuki!!Nie chcę się nakręcać i potem gorzko rozczarować ale aż struchlałam jak zobaczyłam
Wiesz, że do tej pory żałuję, że ja nie przygotowałam takiego prezentu dla męża na pewno mega pamiątka i mega przeżycie ale test trzymam w koszyczku
potwierdzam. moje testy pink czesto byly falszywie dodatnie lub te z alegro a pakiet DOZ pokazal mi moje prawdziwe ciazowe kreseczki dzieki ktorym leci juz 35tc.Dzisiaj kupię te z DOZ.
Ok,potwierdzam. moje testy pink czesto byly falszywie dodatnie lub te z alegro a pakiet DOZ pokazal mi moje prawdziwe ciazowe kreseczki dzieki ktorym leci juz 35tc.
oj wciąga.. dziewczyny pamietaja moje testy kolekcja byla ogromna.. ja chyba z 40 testow zrobilam...Ok,
Ale to testowanie wciąga. Bałam się testować, ale z tego co widzę jest nadzieja.