29 dni. Jutro powinna przyjść @. Czekam .Ale się nie nastawiam :/A jakie długie masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29 dni. Jutro powinna przyjść @. Czekam .Ale się nie nastawiam :/A jakie długie masz cykle?
No to u ciebie super było, a u mnie 3 dni przed owu jeśli była w pt więc chyba się nie nastawiam ehJa mialam tak: 6 dni przed owu i pozniej dzien przed owu, dzien po owu i 2 dni po owu. Ktores zaskoczyły.
Ale sa szczesciary które mialy 1 przytulanki w cyklu i udane
Powodzenia Paula.
Tak to u mnie wygladalo tych serduszek z początku w ogole nie biore pod uwage zresztą to 6 dni przed owu tez mialo nikle szanse
Zobacz załącznik 917941
Dopiero jak @ bedzue się spóźniać (o ile bedzue) czyli jakos w następnym tygodniuBardzo dziękuję [emoji8][emoji8] mam nadzieję, że wam się udało. Trzymam kciuki. I będę zaglądałam po wieści. Kiedy będziesz testowała?
Ja mówiłam, że będę czekać do @ a już myślę czy może nie zareagować 10 dni poDopiero jak @ bedzue się spóźniać (o ile bedzue) czyli jakos w następnym tygodniu
Robiłaś coś z tym? Wiesz co nie łudzę się, bo może faktycznie coś jest nie tak- ale z drugiej strony nigdy tak nie miałam. Chyba ze @ przyjdzie szybciej - No zobaczymyNie chce Cię straszyć ale ja tak miałam jak był niski progesteron i niedomoga fazy lutealnej. Ok 7 dni przed @ brązowe plamienia.
Ale oczywiście mam nadzieję że u Ciebie jest inaczej i może to jest implantacja.[emoji3]
Ale 3 dni to jest calkiem realne.No to u ciebie super było, a u mnie 3 dni przed owu jeśli była w pt więc chyba się nie nastawiam eh
Ja nie bede ryzykować bo w za pierwszym razem robiłam test 10 dni po i bladzioch a przed sama @ || jasne kreski dlatego teraz bede czekac grzecznie do @Ja mówiłam, że będę czekać do @ a już myślę czy może nie zareagować 10 dni po
Ja tez biore już miesiąc, myślałam zbadać w grudniu ale chyba pójdę pod koniec tygodniaJa mam zbadac po miesiącu brania leku.
Mysle ze to dobry czas.
To ładnie zeszło i w krótkim czasieJa miałam 3,91 brałam tabletkę Euthyrox 25 i po 3 tyg miałam 1,7 po kolejnych 8 tyg około 1 i zobaczymy jak teraz bo akurat w sobotę robiłam ale jeszcze nie mam wyników
Cudne ubrankaNasz nowy nabytek M jeszcze nie widzial. Ciekawe co zrobi jak zobaczy haha
Zobacz załącznik 917910
Zobacz załącznik 917912
I cos dla babć
Zobacz załącznik 917911