reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Koncerny farmaceutycznie zarabiają na suplach dla kobiet w ciązy bo kupują je kobiety nawet te, które ich nie potrzebują bo biorą w razie czego. Suplementy są dla tych osób, które mają problem z odzywianiem się. Każdy wyrób farmaceutyczny zanim się weźmie trzeba skonsultować z lekarzem. A więc czy ja juz biorę na własną rękę czy zapytałam jednak lekarza co o tym sądzi? :)
Ok zgodzę się i spójrz, że w większości suplementów dla kobiet starających się czy w 1 trymestrze nie zawiera żelaza ;) dlaczego Femibion 1 nie zawiera żelaza, a dwójka już tak ? Bo zwiększa się zapotrzebowanie bo dziecko zaczyna pobierać z naszych zapasów magazynowych potrzebne mu rzeczy [emoji4] a w pierwszym trymestrze jest odżywiane przez ciałko żółte

reklama
Wszyscy do mnie mówią, że ciąża to nie choroba okej rozumiem.. Ale nie rozumiem tego chamstwa... Miałam krzesło w kuchni i pytam się czy mi ciotka przeniesie je, a ona że ciąża to nie choroba, no to wzięłam sama dźwignelam to krzesło... Nie było ciężkie nie wiadomo jak, ale no kurcze na tym etapie można dźwigać? I słyszę ciągle że " Nic nigdy nie wiadomo " Jakby każdy życzył mi poronienia... Jak kur niewiadomo....

Koncerny farmaceutycznie zarabiają na suplach dla kobiet w ciązy bo kupują je kobiety nawet te, które ich nie potrzebują bo biorą w razie czego. Suplementy są dla tych osób, które mają problem z odzywianiem się. Każdy wyrób farmaceutyczny zanim się weźmie trzeba skonsultować z lekarzem. A więc czy ja juz biorę na własną rękę czy zapytałam jednak lekarza co o tym sądzi? :)

No to kupuj. Będziemy razem faszerować się dwójką. Moja już czeka w szafeczce, aż jedynka się skończy. :)

@paulina1994 nie rozumiem co się tak uparłaś. :) Słuchaj, każdy robi wg swoich uznań, ja nie zagrażam swojemu życiu, ponieważ nawet jeśli Femibion Natal 2 byłby groźny w trakcie starań czy nawet nie wskazany, lekarz by mi o tym powiedział. :) Słuchajmy się swoich lekarzy a nie internetu. Ja miałam wątpliwości co mam przyjmować to zapytałam lekarza, proste. :) Nie uszczęśliwia się kogoś na siłę. :) Rozumiem raz napisać ale po co aż tak komuś 'w twarz rzucać' swoje zdanie. :)

Wszyscy do mnie mówią, że ciąża to nie choroba okej rozumiem.. Ale nie rozumiem tego chamstwa... Miałam krzesło w kuchni i pytam się czy mi ciotka przeniesie je, a ona że ciąża to nie choroba, no to wzięłam sama dźwignelam to krzesło... Nie było ciężkie nie wiadomo jak, ale no kurcze na tym etapie można dźwigać? I słyszę ciągle że " Nic nigdy nie wiadomo " Jakby każdy życzył mi poronienia... Jak kur niewiadomo....
Spoko jak krzesło nie waży 30 kg, a ty nie masz ciąży zagrożonej to możesz krzesło przenieść ;) wkoncu w ciąży musimy sprzątać, myć okna itp rzeczy i raczej nikt z tego powodu nie roni ciąży, fakt ciąża to nie choroba, ale szczególny stan kobiety dlatego to co możemy robimy, a co uważamy, że jest za ciężkie itp prosimy o pomoc ;) łóżka i pralek w ciąży przesuwać nie będę, ale krzesła już owszem [emoji4]

Spoko jak krzesło nie waży 30 kg, a ty nie masz ciąży zagrożonej to możesz krzesło przenieść ;) wkoncu w ciąży musimy sprzątać, myć okna itp rzeczy i raczej nikt z tego powodu nie roni ciąży, fakt ciąża to nie choroba, ale szczególny stan kobiety dlatego to co możemy robimy, a co uważamy, że jest za ciężkie itp prosimy o pomoc ;) łóżka i pralek w ciąży przesuwać nie będę, ale krzesła już owszem [emoji4]
Niee 30 kg nie ale no kurcze, boje sie dźwigać [emoji45] boli mnie to że każdy mówi że przecież nic nie wiadomo... No jak można tak mówić [emoji24]

reklama
Do góry