reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Paulinie chodzi o to, że DHA właśnie nie potrzebne na etapie starań. W ogóle mam obecnie Femibion 1 i 2, bo za cwilę zaczynam dwójkę i dwójka ma wszystkiego więcej w porównaniu do jedynki. Nie wiem, czy to wszystko potrzebne w takich ilościach przy staraniach.
O to właśnie mi chodzi [emoji4] po co ? Jeśli było by potrzebne to koncerny farmaceutyczne z pewnością by taki produkt stworzyli [emoji4]

To po co jest w składach supli dla ciężarnych? :) Przecież nie wolno od tak sobie. :p
Bo w drugim trymestrze zwiększa się zapotrzebowanie na żelazo, proszę tu info ze strony Pana Tabletki według PTG!
Screenshot_20180824-142757.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180824-142757.jpg
    Screenshot_20180824-142757.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 869
O to właśnie mi chodzi [emoji4] po co ? Jeśli było by potrzebne to koncerny farmaceutyczne z pewnością by taki produkt stworzyli [emoji4]
Koncerny farmaceutycznie zarabiają na suplach dla kobiet w ciązy bo kupują je kobiety nawet te, które ich nie potrzebują bo biorą w razie czego. Suplementy są dla tych osób, które mają problem z odzywianiem się. Każdy wyrób farmaceutyczny zanim się weźmie trzeba skonsultować z lekarzem. A więc czy ja juz biorę na własną rękę czy zapytałam jednak lekarza co o tym sądzi? :)

reklama
Do góry