reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Pokażcie te karty! U nas mowa leży. Właśnie mi przypomnialyscie ze mialam dzis dzwonic i umawiac malego do logopedy.
Coś takiego, znajdziesz na allegro i są niedrogie:)
IMG_20210312_142657_1.jpeg

reklama
Ja bardzo polecam taka serie. Nauczyła się moment wszystkich obrazków, jest ich dużo na jednej stronie fajnie wskazuje palcem co jest gdzie.
Screenshot_2021-03-12-14-30-23-311_com.android.chrome.jpg

Kaszle jak szalony od dwóch tygodni, wcześniej miał anginę i brak antybiotyk, później dr myślała ze to powikłania po anginie. Dopiero niedawno skierowała go na test. Dzisiaj ja z Ada robiłyśmy test
No to oby skończyło się szczesliwie..od anginy taki kaszel? Prędzej od krtani.. mam nadzieję ze bez zmian na plucach bedzie. Czekam z wami na wyniki. Będzie dobrze.

Kaszle jak szalony od dwóch tygodni, wcześniej miał anginę i brak antybiotyk, później dr myślała ze to powikłania po anginie. Dopiero niedawno skierowała go na test. Dzisiaj ja z Ada robiłyśmy test
BArdzo długo kaszel się utrzymuje po chorobie, niestety mam tak samo.
Czy po antybiotyku pomogło, nie pamiętam czy pisałaś jakie były objawy, robiłaś wtedy jakieś badania ? Moja 2 razy od kiedy się urodziła miała kaszel po 3 tygodnie. Osłuchowo czysto. Pomogło po sterydzie wziewnym- pulmocort. Miałam obawy, ale zainteresowałam się tym bardzo i już wiedziałam, że sterydy w inhalacji to nie to samo co w tabletkach. Pomagało po 2 dniach. Mam nadzieję, że wyniki wyjdą ok.

Uważajcie na oszustwa z olx. Od kiedy mam wystawiony wózek już chyba z 6 raz dostawałam wiadomości na whatsapie z linkiem niby właśnie do mojego ogłoszenia z chęcią kupna... Czytałam później, że olx ostrzega, czyszczą konta bankowe. Już chyba Wam kiedyś pisałam, dzisiaj znowu było to samo. :/

Uważajcie na oszustwa z olx. Od kiedy mam wystawiony wózek już chyba z 6 raz dostawałam wiadomości na whatsapie z linkiem niby właśnie do mojego ogłoszenia z chęcią kupna... Czytałam później, że olx ostrzega, czyszczą konta bankowe. Już chyba Wam kiedyś pisałam, dzisiaj znowu było to samo. :/
Ja tez juz mialam taka sytuacje i nawet dzisiaj. Oszustwo nigeryjskie. Podobno obywatele Ukrainy za tym stoją.
Na fb jest grupa oszukani na olx.. duzo możecie poczytac i ustrzec sie. Ja juz zabezpieczam sie nawet przy wysylce za pobraniem bo jaknnie odbiora paczki to wroci do ciebie i za powrot paczki musisz ze swojej kieszeni płacić.
Screenshot_2021-03-14-15-27-52-856_com.whatsapp.jpg
Screenshot_2021-03-14-15-27-55-837_com.whatsapp.jpg

Ja tez juz mialam taka sytuacje i nawet dzisiaj. Oszustwo nigeryjskie. Podobno obywatele Ukrainy za tym stoją.
Na fb jest grupa oszukani na olx.. duzo możecie poczytac i ustrzec sie. Ja juz zabezpieczam sie nawet przy wysylce za pobraniem bo jaknnie odbiora paczki to wroci do ciebie i za powrot paczki musisz ze swojej kieszeni płacić.
Zobacz załącznik 1248302Zobacz załącznik 1248303
To samo miałam. Mam nadzieję, że tylko kliknięcie w link generuje jakieś szkody..

reklama
To samo miałam. Mam nadzieję, że tylko kliknięcie w link generuje jakieś szkody..
Samo klikniecie nie generuje. Ta strona przekierowuje do wpisania danych z karty w celu rzekomego odbioru pieniędzy za przedmiot. Ja nawet nie udostępnialam u siebie przesyłki olx 😂
Ludzie wpisuja dane z karty i potem cisną im hajs z konta do 0.

Do góry