reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mój mąż odprowadzał dziś Kasię do przedszkola i był pod takim wrażeniem, że nic nie płakała, że w nagrodę właśnie kupił małej Czuczu na zakupy :) Zobaczymy czy się jej spodoba.
My po zlobku weszlismy do sklepu i maly wzial sobie duże bańki mydlane. Frajdy nie bylo konca ale jaki strzal w kolano bo nie szło ich odlozyc na chwile.. sam nie chcial dmuchac a ja musialam w nieskończoność.

reklama
Filipka grupa zamknięta. Covida ma jedna z Pań. Czekamy na informacje ale Fifi miał szczescie bo wrócił w środę do żłobka i Pani juz nie bylo.

No to coz.. nie zdążyliśmy wrocic do żłobka i juz zamkniety. Adaptacji nigdy nie przejdziemy. Ja nie wiem co mam robic.. chyba zrezygnuje.. zeby utrzymać miejsce musze miec pracr a on ma zlobek tylko na 2h nie moge zoetawic go na 8 czy 10. A w nowej pracy tez nie dostane wolnego na starcie.. a jeszcze teraz opieka na dziecko.. ehh

reklama
Dzisiaj przyszła do nas hulajnoga Globber. Na tą chwilę mogę polecić. Jest super :)
Liczba co to za hulajnoga?
Super że wizyta u dentysty tak sprawnie poszła. Dostałam namiar na fajną klinikę u nas co przyjmują takie małe dzieciaczki i ponoć mają fajne podejście do nich i po tym całym lokdawnie też się z małą przejdę. Ale szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie tej wizyty [emoji28]
U okulisty też sprawnie pójdzie [emoji6]

Do góry