reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Pokażcie te karty! U nas mowa leży. Właśnie mi przypomnialyscie ze mialam dzis dzwonic i umawiac malego do logopedy.
Coś takiego, znajdziesz na allegro i są niedrogie:)
IMG_20210312_142657_1.jpeg

reklama
Ja bardzo polecam taka serie. Nauczyła się moment wszystkich obrazków, jest ich dużo na jednej stronie fajnie wskazuje palcem co jest gdzie.
Screenshot_2021-03-12-14-30-23-311_com.android.chrome.jpg

Kaszle jak szalony od dwóch tygodni, wcześniej miał anginę i brak antybiotyk, później dr myślała ze to powikłania po anginie. Dopiero niedawno skierowała go na test. Dzisiaj ja z Ada robiłyśmy test
No to oby skończyło się szczesliwie..od anginy taki kaszel? Prędzej od krtani.. mam nadzieję ze bez zmian na plucach bedzie. Czekam z wami na wyniki. Będzie dobrze.

Kaszle jak szalony od dwóch tygodni, wcześniej miał anginę i brak antybiotyk, później dr myślała ze to powikłania po anginie. Dopiero niedawno skierowała go na test. Dzisiaj ja z Ada robiłyśmy test
BArdzo długo kaszel się utrzymuje po chorobie, niestety mam tak samo.
Czy po antybiotyku pomogło, nie pamiętam czy pisałaś jakie były objawy, robiłaś wtedy jakieś badania ? Moja 2 razy od kiedy się urodziła miała kaszel po 3 tygodnie. Osłuchowo czysto. Pomogło po sterydzie wziewnym- pulmocort. Miałam obawy, ale zainteresowałam się tym bardzo i już wiedziałam, że sterydy w inhalacji to nie to samo co w tabletkach. Pomagało po 2 dniach. Mam nadzieję, że wyniki wyjdą ok.

Uważajcie na oszustwa z olx. Od kiedy mam wystawiony wózek już chyba z 6 raz dostawałam wiadomości na whatsapie z linkiem niby właśnie do mojego ogłoszenia z chęcią kupna... Czytałam później, że olx ostrzega, czyszczą konta bankowe. Już chyba Wam kiedyś pisałam, dzisiaj znowu było to samo. :/

Uważajcie na oszustwa z olx. Od kiedy mam wystawiony wózek już chyba z 6 raz dostawałam wiadomości na whatsapie z linkiem niby właśnie do mojego ogłoszenia z chęcią kupna... Czytałam później, że olx ostrzega, czyszczą konta bankowe. Już chyba Wam kiedyś pisałam, dzisiaj znowu było to samo. :/
Ja tez juz mialam taka sytuacje i nawet dzisiaj. Oszustwo nigeryjskie. Podobno obywatele Ukrainy za tym stoją.
Na fb jest grupa oszukani na olx.. duzo możecie poczytac i ustrzec sie. Ja juz zabezpieczam sie nawet przy wysylce za pobraniem bo jaknnie odbiora paczki to wroci do ciebie i za powrot paczki musisz ze swojej kieszeni płacić.
Screenshot_2021-03-14-15-27-52-856_com.whatsapp.jpg
Screenshot_2021-03-14-15-27-55-837_com.whatsapp.jpg

Ja tez juz mialam taka sytuacje i nawet dzisiaj. Oszustwo nigeryjskie. Podobno obywatele Ukrainy za tym stoją.
Na fb jest grupa oszukani na olx.. duzo możecie poczytac i ustrzec sie. Ja juz zabezpieczam sie nawet przy wysylce za pobraniem bo jaknnie odbiora paczki to wroci do ciebie i za powrot paczki musisz ze swojej kieszeni płacić.
Zobacz załącznik 1248302Zobacz załącznik 1248303
To samo miałam. Mam nadzieję, że tylko kliknięcie w link generuje jakieś szkody..

reklama
To samo miałam. Mam nadzieję, że tylko kliknięcie w link generuje jakieś szkody..
Samo klikniecie nie generuje. Ta strona przekierowuje do wpisania danych z karty w celu rzekomego odbioru pieniędzy za przedmiot. Ja nawet nie udostępnialam u siebie przesyłki olx 😂
Ludzie wpisuja dane z karty i potem cisną im hajs z konta do 0.

Do góry