Zmijka25
Fanka BB :)
Decathlon za 2 dychyIgor dostanie hulajnogę Scootandride i dostanie napewno stół warsztatowy no i myślę o tym stoliku i krzesełkach Wiem, wiem, ja zdaje sobie sprawę jak ważne są badania profilaktyczne, zmieniłam, będę dzwonić i dam znać jak poszło ale sama wiesz jak to wygląda, endokrynologa nie ma u nas na NFZ w ogóle, dostać się na wizytę prywatną nie jest tak prosto bo dzwoniłam od czasu ciąży [emoji1745] Zobaczymy jak dziś pójdzie Nie mamy nigdzie w pobliżu niestety ;( najbliższe Wrocław albo Poznań, a to 120 km od Nas więc sama rozumiesz, że się nie opłaca [emoji1745]
Mam pytanie o kask do Scootandride kupowałas ten oryginalny ? Czy szukać jakiegoś tańszego [emoji848]
To faktycznie trochę lipa z tym dostępem do specjalistów. Ja mam podobnie jak Liczba.
W ogóle to mi się wydaje, że mam zaburzony osąd tego jak wygląda służba zdrowia, bo mieszkam w Krakowie i tu jednak jest trochę tych specjalistów, więc nawet prywatnie terminy max kilka dni. A z NFZ w ciągu ostatnich kilkunastu lat korzystałam tylko na poród, tak to prywatnie... także ciężko mi wyobrazić sobie tę sytuację w której jesteście i bardzi mi przykro, że macie tak utrudniony dostęp do lekarzy i badań.