doomi03
Fanka BB :)
Wyglada rowniez rewelacyjnie! Daj znac jak zjecie na kiedy masz termin przypomnij mi? I jak sie czujesz?
Tort zjedzone już 17 września xD dobry byl, mooocno czekoladowy, nawet mi sie nastepnego dnia sprosilo kilku gości na spróbowanie kawaleczka bo mi sporo zostało, bo jak sie z moim S ojedlismy po jednym giga kawalku to zaslodzenie osiągnęło zenitu i już patrzeć nie mogliśmy na ten przesyt ...
Termin mam na 12 listopada obecnie 34 tydzień leci. Czuje sie ogólnie dobrze, ale jak to pod końcówkę coraz ciężej
Ostatnie 3 dni leżę i się byczę, bo we wtorek zrobiłyśmy z kuzynka mala sesje zdjęciowa zebym miala cos chociaż na pamiątkę i tak sie wczulam ze siadałam, kucalam, fruwała po drzewach, a wieczorem myslalam ze wypali mi pachwiny z bólu xD tak ponaciagalam ze mnie trzymało kilka dni i chodziłam jak paralityk, więc muszę sobie sama przypominać ze to juz nie czas na takie szalenstwa i muszę przyhamowac czasem
Ogólnie mocno rośniemy, maly w środę mial już 2085 gramów siedzi już grzecznie główka w dół... Chociaż dzisiaj niegrzecznie maltretuje moja szyjke, pecherz i żebra .