reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny czy wasze dzieci też tak wszystko wymuszają płaczem i krzykiem ? [emoji85] Ja mam nadzieję,że to przejściowe bo oszaleje [emoji86][emoji86]
Dziś byliśmy w lesie, podobało mu się :)Zobacz załącznik 1181408
Kochana powiem Ci ze mija. Na rok podobno dzieci maja ta faze rozwojowa w ktorej jedne wyciszone sa i wrecz sie wstydza i boja nowych ludzi itp a sa wlasnie takie ze pokazują rożki. Uwazaj w tej fazie zeby Ci na głowę nie wszedl bo jak rozpozna że krzykiem i płaczem wskora duzo fajnego to bedzie wymuszał na Tobie później.
U nas ta faza sie zakończyła i mam dawne dziecko i ciekawe jaki bedzie bunt 2 latka 😁🙈

reklama
Kochana powiem Ci ze mija. Na rok podobno dzieci maja ta faze rozwojowa w ktorej jedne wyciszone sa i wrecz sie wstydza i boja nowych ludzi itp a sa wlasnie takie ze pokazują rożki. Uwazaj w tej fazie zeby Ci na głowę nie wszedl bo jak rozpozna że krzykiem i płaczem wskora duzo fajnego to bedzie wymuszał na Tobie później.
U nas ta faza sie zakończyła i mam dawne dziecko i ciekawe jaki bedzie bunt 2 latka [emoji16][emoji85]
Oby minęło, bo jest to na prawdę uciążliwe. Staramy się być z mężem niezłomni, ale ciężko to nam idzie

Oby minęło, bo jest to na prawdę uciążliwe. Staramy się być z mężem niezłomni, ale ciężko to nam idzie
Wiesz ja zdaje sobie sprawe ze nie da sie byc niezlomnym na 100% sytuacji ale kontrolowac to. Wiadomo kazda z nas chce szczesliwe dziecko i w sytuacjach kryzysowych przytuli i ucaluje lub da to o co dziecko zabiega.

U nas kombinuja z tym covidem.. w szkole dzis nie ma 7 nauczycieli... W ogolniaku wykryli u 5 osob ale kwarantanna to fikcja a testów nie robią osobom ktore miały kontakt. W ekonomiku po cichu wykryli u 1 osoby i nic nie mówiąc wylaczyli 1 klasę z nauczania.. gdyby nie ludzie to cicho sza.. obawiam się ze pazdziernik bedzie zdalne nauczanie.. braki kadrowe itp . W lubuskim malo zachorowan i odcieli kranik z kasą za pandemię... To teraz trzeba straty nadrobic.

Jaki rozmiar kaloszy kupujecie ? Właśnie znalazłam bejo z wkładką ocieplająca. I każda osoba na olx napisała inny wymiar wkładki tego samego rozmiaru :/ moja mała ma stopę 14cm. Tam wychodzi, że na 15cm to rozmiar 24, a one mówią, że to ma 13,8-14,5 cm... To co ja mam 25 kupować... pewnie to ocieplenie to też trzeba z 1cm dodac... Inne buty ma rozmiar 22. Zglupialam

Jaki rozmiar kaloszy kupujecie ? Właśnie znalazłam bejo z wkładką ocieplająca. I każda osoba na olx napisała inny wymiar wkładki tego samego rozmiaru :/ moja mała ma stopę 14cm. Tam wychodzi, że na 15cm to rozmiar 24, a one mówią, że to ma 13,8-14,5 cm... To co ja mam 25 kupować... pewnie to ocieplenie to też trzeba z 1cm dodac... Inne buty ma rozmiar 22. Zglupialam
Jezu dla mnie kupno kaloszy to koszmar. Ile kaloszy Julce w przegubie nie przeszło.. ale moja miala pulchna nozke wiec moze dlatego a Lilka szczuplutka dziewczynka. Nie masz mozliwosci gdzies stacjonarnie?

Jezu dla mnie kupno kaloszy to koszmar. Ile kaloszy Julce w przegubie nie przeszło.. ale moja miala pulchna nozke wiec moze dlatego a Lilka szczuplutka dziewczynka. Nie masz mozliwosci gdzies stacjonarnie?
Właśnie tych nie mam gdzie. Ale w kaloszach aż tak bardzo różnią się rozmiary ?

Ja kupiłam takie zwykłe w biedronce za 25zl i wzięłam rozmiar 23 a ogólnie w innych butach Daga nosi 22.

reklama
Do góry