reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

My mamy taki i jest super, Jasiek jeździ nim wszędzie. Ma 4 kółka, szczerze mówiąc firmy nie znam bo pożyczyła nam sąsiadka w przyszłym roku pewnie już ma zwykły biegowy usiądzie. Mamy taki z Lidla i spisuje się super.
Te puky sa podobno bardzo stabilne koleżanka mi polecala. Rozwazalam go tez ale skoro ten scoot tak rośnie ze gdyby nie wzrost to wagowo moja Jula jeszcze moglaby jezdzic.

reklama
Szczerze mówiąc na markach się nie znam. Lena ma hulajnoge i rower biegowy z Lidla łącznie zapłaciliśmy może z 80zł kupowane były w promocji
Teraz biegowy będzie dla Jaśka, a szczerze mówiąc hulajnoga była w uzyciu z 4 razy bo woli rower. Także z tymi wydatkami to ostrożnie bo nam się wydaje, że dzieci bez tego żyć nie mogą, a okazuje się że mogą... Że jedno woli rower drugi hulajnogę, a trzeci woli chodzić na pieszo... Zanim wydacie pieniądze polecam przetestować na czymś tanszym.
Paulina nie widzę nic złego w zabawie chłopców lalkami. Mój lubi jeździć wózkiem wiec jeździ. Kazdy ma to co lubi

Mallina Lena miała od razu na 2 kółkach i radziła sobie super, kilka razy się przewróciła, ale w końcu zczaila o co chodzi.
Gdyby nie koleżanka ja też bym nie pajacalowala z kupnem nowych rowerków bo po co. Dziecko ma uczyć się równowagi, a i tak nauczy się jej dopiero jeżdżąc na 2 kółkach. I to nie prawda, że wcześniej możesz mu pomóc. Nauczy się jeździć jak pokona swój strach i odważy się. Bez względu na to czy ma lat 3 czy 6 czy jeździ w pieluszce czy bez, czy uczyło się na 4 kolowcu czy nie. To wszystko tkwi w naszych maminych głowach

Idzie zima, jak jeszcze nie do końca czai o co chodzi to poczekajcie do wiosny ... Jeśli zostawia po kilku krokach to też proponuje poczekać. Za te kilka mcy dużo może się zmienić i może okazać się, że normalny biegacz na 2 kołach będzie najlepszym wyborem.

Tylko z tymi scoot and ride jest o tyle dobrze ze je naprawde w dobrej cenie mozna sprzedac. Wiec straty dużej nie ma. Jula moja nie miala w ogole rowerka biegowego.. tylko hulajnoge i do dzis uwielbia jezdzic na niej..
Z Filipem moze byc inaczej wiadomo nie kazde dziecko bawi sie tym samym..
Zaryzykujemy i kupiliśmy online. Szukałam ich rowniez na holenderskich stronach to by mama mi kupila ale wszedzie mocno w cenie są.

Co do lalek nie widzę absolutnie nic zlego by chłopiec sie nimi bawil tak jak dziewczynka autkami. Filip ma po Julce barbie do zabaw..jedna tylko do kapieli 😁😁
IMG_20200918_090429.jpg

Jutro małż ma urodziny. Zrobiła drugi w życiu tort. Mam nadzieję, że Liliance też będzie smakował .Zobacz załącznik 1175795
U nas tez się zaczął gil i pokaszliwanie ;/

Wyglądał pysznie 😍... Ja też ostatnio postanowiłam sie porwać z motyką na słońce i zrobić pierwszy raz torta, na naszą rocznicę xD stwierdziłam ze jak nie wyjdzie to trudno, stary najwyżej nie poje 😂 ale na szczęście wyszedl nieźle jak na debiut więc też się pochwale ;)

Załączniki

• IMG_20200917_182926.jpg
    IMG_20200917_182926.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 55
Wyglądał pysznie 😍... Ja też ostatnio postanowiłam sie porwać z motyką na słońce i zrobić pierwszy raz torta, na naszą rocznicę xD stwierdziłam ze jak nie wyjdzie to trudno, stary najwyżej nie poje 😂 ale na szczęście wyszedl nieźle jak na debiut więc też się pochwale ;)
Wyglada rowniez rewelacyjnie! Daj znac jak zjecie😊 na kiedy masz termin przypomnij mi? I jak sie czujesz?

@Mikii Tez się doszukalam w dawnych postach ze w dniu 13.08.2018 zrobilam te moje testy z wyrazna kreska i tego samego dnia bete a pod wieczor pisalam juz ze mnie strasznie brzuch boli.. wiec był to 5tc.. do kiedy juz mi sie szukac nie chce ale wiekszosc z nas to przechodzi.

Dokladnie, na początkach ciąży takie bóle sa dosyć powszechne i właśnie "bole jajników" o ktorych Malinka wspominalas. Później w drugim trymestrze powinien ten charakter bolu sie wyciszyć, a częściej beda się ew pojawiać klucia w pachwinach np. Potem bole jak na miesiączkę wracają już tylko pod końcówkę, bo tak mogą się objawiać skurcze porodowe, ale to już domyslam sie ze kompletnie inne nasilenie bólu ;)

Cześć dziewczyny :) jakoś ostatnio brak czasu żeby się odezwać :) co u Was ? Ostatnie ciepłe dni więc jesteśmy cały czas na dworze, a Igor od 8 rana stoi pod drzwiami [emoji85] zaczął zdecydowanie lepiej jeść tfu tfu co by nie zapeszyc, prawie już biega [emoji85] wszędzie go pełno :)
@Zmijka25 gdzie kupujesz jeszcze legginsy dla młodego ? Te z H&M są naprawdę spoko, ale musiałam sporo ten guzik do regulacji przesunąć więc szukam czegoś albo bardzo szczupłego albo właśnie z regulacją :)
Ps Igor u taty w garażu czuje się jak ryba w wodzie tylko trzeba mieć oczy dookoła głowy [emoji85] jedyny minus to utrata spodni przynajmniej raz w tyg [emoji1787]Zobacz załącznik 1179917Zobacz załącznik 1179918Zobacz załącznik 1179919

Super, ze maly juz ma się lepiej :)
Mala złota rączka Ci rośnie ;)

reklama
Do góry