reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Jaki rozmiar kaloszy kupujecie ? Właśnie znalazłam bejo z wkładką ocieplająca. I każda osoba na olx napisała inny wymiar wkładki tego samego rozmiaru :/ moja mała ma stopę 14cm. Tam wychodzi, że na 15cm to rozmiar 24, a one mówią, że to ma 13,8-14,5 cm... To co ja mam 25 kupować... pewnie to ocieplenie to też trzeba z 1cm dodac... Inne buty ma rozmiar 22. Zglupialam
Mój nosi 22, a kalosze ma 22/23 tylko bez ocieplacza, ale też te z tej filmy bejo

Ja mam jedne 22 co mają 15cm, drugie 14, i jeszcze jedne 21 które są dobre xd z tymi butami to jest cyrk. Mi zależało na ocieplanych. A ile ma wkładka tych 23 z biedry ?
Szczerze nie wiem jaka długość wkładki bo nigdzie nie ma tego [emoji2368]
1601304998008.jpeg
1601305021045.jpeg

reklama
Do góry