Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wsypujeszje do łóżeczka? [emoji3] Pokaż ile tego będzie [emoji41]Czy któraś kupowala w Reserved spodnie dzianinowe? Fajne bo przypominają legginsy ale jestem ciekawa czy po praniu nie zrobia sie wyciągnięte szmaty..
Zobacz załącznik 1167638
Piłeczki juz czekaja na małolata az wstanie [emoji16][emoji16]
Wsypujeszje do łóżeczka? [emoji3] Pokaż ile tego będzie [emoji41]
Filip zadowolony? [emoji41]
Taaak.. on lubi pileczki bardzo ale gumowe musielismy wyrzucic wszystkie gryzl i zjadal a plastikowych nie da radyFilip zadowolony? [emoji41]
Ja się pochwalę że dziś wreszcie się doczekałam i usłyszałam "mama" [emoji3590][emoji3590]
Taaak.. on lubi pileczki bardzo ale gumowe musielismy wyrzucic wszystkie gryzl i zjadal a plastikowych nie da rady [emoji23]
Kamila gratuluję. Dagusia sie postarala. U nas nadal nie mowie mama i tata tylko dada i najlepiej mu znane niam niam.
Żyje, żyje.@martoosia04 a co u was? Podgladam was na insta ale odezwij sie i napisz do nas
Genialne sa jej wlosy!! Taka mala roztrzepana DagusiaOj czy ja wiem czy plastikowych nie da rady [emoji85] my trochę mieliśmy do tej maty żółwia i część młoda przegryzła i odgryzała ale ona to gryzoń [emoji1787]
No Daga długo już wola tata i baba a mama dopiero dziś tak świadomie, i mam to szczęście że akurat udało mi się to nagrać [emoji3590][emoji87]
A mniam mniam też moja wola non stop ostatnio [emoji85]