Jest tam cień, ale czy on jest na miejscu tego testowego ? Wydaje się blisko drugiej na zdjeciuHej Dziewczyny,
Jestem mama 8 letniego Chłopca i od 4 miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko
Mam jeszcze 4 dni do terminu okresu , ale zrobiłam rano test bo słabo się ostatnio czuje i zobaczcie co wyszło .
Myślicie ,ze się udało ?
reklama
Jak na moje oko to ta kreska jest zbyt blisko.. ale kto wie? Zrób test ponownie za 2 dni albo jak masz możliwość zbadaj beta hcg. Nie będzie wątpliwości.Hej Dziewczyny,
Jestem mama 8 letniego Chłopca i od 4 miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko
Mam jeszcze 4 dni do terminu okresu , ale zrobiłam rano test bo słabo się ostatnio czuje i zobaczcie co wyszło .
Myślicie ,ze się udało ?
Ja tych okraglych nie chce basenow bo miejsca duzo zajmuja.. a autobus byl prostokątny dlugi a wezszy latwiej umiejscowic. I ja rowniez juz nie mam miejsca na to wszystko. Moj pokoj jest juz jak klatka i troszke czekam z utesknieniem az maly wyprowadzi sie na swoje 4 scianyJa nie mam miejsca narazie na nowe sprzęty. Właśnie wynieśliśmy dzisiaj 2 wory zabawek i przynieśliśmy to. Ma swoją bazę, ciekawe na jak długo będzie taka radość.
Kilka dziewczyn pokazywało właśnie te baseny z kulkami. Ale nie były dmuchane.
Mąż kupił jej dmuchane łóżko z biedry w kształcie miska. Nawet nie chciała na nie wejść. Także też karton i czeka haha
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Pięknie [emoji106][emoji3]Pamietacie jak wygladalo u nas rozszerzenie diety? Ileż problemu bylo cokolwiek podac?
Tak wygląda u nas teraz karmienie łyżka
A tu z dzisiaj kopytka.. to jest początek jedzenia
A tak wyglądał finish
Zobacz załącznik 1165688
U nas dziś tak wyglądało, aż w szoku jestem. Wczoraj jadła mało a dziś rano jajecznica z pomidorami, potem pół jabłka, trochę z tubki owocowo owsianej która ja jadłam i teraz na obiad tyle... Brokuły, makaron i pesto z brokułów. Nawet sprzątania dziś dużo nie było [emoji41][emoji12]
Jaka zainteresowana[emoji106]Wreszcie mata która kupiłam po jej urodzeniu ma swoje drugie życie Zobacz załącznik 1165998Zobacz załącznik 1165999
Moja żadne takie rzeczy nie interesują, najlepiej bawi się u brata w pokoju [emoji28]
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Heeej, kurcze kojarzę cię ale nie do końca [emoji848][emoji12] przypomisz ile ma twój dzidziuś?Heeej! Wracamy do starań o 2 dzieciątko! Jest to 1 cykl starań jestem po owulacji, @ powinna przyjść za 9 dni (albo i nie) [emoji4] powodzenia dla staraczek!
1.5rokuHeeej, kurcze kojarzę cię ale nie do końca [emoji848][emoji12] przypomisz ile ma twój dzidziuś?
Ale super zazdraszczam trochę i trzymam kciuki ty jakos podobnie do forgetmenot mialas termin porodu nie?Heeej! Wracamy do starań o 2 dzieciątko! Jest to 1 cykl starań jestem po owulacji, @ powinna przyjść za 9 dni (albo i nie) powodzenia dla staraczek!
reklama
Szczerze powiem, że nie pamiętam ja miałam termin na 04.03.19, a urodziłam 10.02.19Ale super zazdraszczam trochę i trzymam kciuki ty jakos podobnie do forgetmenot mialas termin porodu nie?