reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Szczerze powiem, że nie pamiętam 😅 ja miałam termin na 04.03.19, a urodziłam 10.02.19
Aaaaa no ale cos mi swita ze jakos blisko siebie rodzilyscie bo forget byla lutowka.. pamietam to o tyle dokładnie bo 1 czerwca mialam pozytywny test z ewidentna kreska.. a kolejny biel vizira a beta tylko potwiedzila ze mnie test oszukal. Zdążyłam się przywitac u lutowek i zniknelam na kwietniowki z czasem 😂

reklama
Analizuj co dzis jadla. Z czym miala kontakt w domu i na dworze.. obserwuj czy mala jej czegoś nie daje..
Myslalas nad testami?
Testy 500zl. Pewnie będę musiała, ale teraz nie mam jak i znowu po lekach są niewiarygodne.
Reakcja może być opóźniona nawet o 2 dni. Może być alergen wziewny i to najbardziej prawdopodobne... A szkoda gadać.

Testy 500zl. Pewnie będę musiała, ale teraz nie mam jak i znowu po lekach są niewiarygodne.
Reakcja może być opóźniona nawet o 2 dni. Może być alergen wziewny i to najbardziej prawdopodobne... A szkoda gadać.
Ja wiem.. ale piesek jak czlonek rodziny.. znam ludzi co wydaja kilka tysiecy na leczenie.. przemyślcie bo tak to mozna sie zagdybac. Przykro mi bardzo.

I tak trzeba czekać miesiąc. O ile się nie powtórzy.... Ja też znam. Jak mam to też wydam.
Naprawde jest mi przykro bo wiem ile nerwow i strachu was to kosztuje. Wyjdziesz z mala na spacer a niech cos wtedy sie wydarzy. Mam nadzieje ze uda wam sie namierzyć przyczynę. Moze to wcale nie od szczepienia wtedy było?

Naprawde jest mi przykro bo wiem ile nerwow i strachu was to kosztuje. Wyjdziesz z mala na spacer a niech cos wtedy sie wydarzy. Mam nadzieje ze uda wam sie namierzyć przyczynę. Moze to wcale nie od szczepienia wtedy było?
Myślę, że od szczepienia. Tamta reakcja była okropnie silna, psa nie było widać, nie mógł oczu otworzyc.. I dzisiaj wet mowil, że kiedyś wziął serię tego novabica jeśli dobrze pisze, pokazywalam Ci kiedyś i 50 procent psów wróciło z wstrząsem !!!! Zgłaszali do tej firmy itp ale to nic nie dalo i już tym nie szczepi. Tamto mogło tylko aktywować inne alergie, organizm się osłabił itp itd. nie wiem serio. Zrobię te testy, ale też psa nie zamknę w złotej klatce, jak ma na jakieś trawy, drzewa...

reklama
Myślę, że od szczepienia. Tamta reakcja była okropnie silna, psa nie było widać, nie mógł oczu otworzyc.. I dzisiaj wet mowil, że kiedyś wziął serię tego novabica jeśli dobrze pisze, pokazywalam Ci kiedyś i 50 procent psów wróciło z wstrząsem !!!! Zgłaszali do tej firmy itp ale to nic nie dalo i już tym nie szczepi. Tamto mogło tylko aktywować inne alergie, organizm się osłabił itp itd. nie wiem serio. Zrobię te testy, ale też psa nie zamknę w złotej klatce, jak ma na jakieś trawy, drzewa...
Mojej mamy pies tez na jakas zareagowal tak ze ledwo juz oddychal... Potem szczepilismy inna.. raz sie powtórzyło ale słabiej...
W zeszłym tyg byl szczepiony i nic wszystko w porządku.

Do góry