reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Kupiłam 🙈🙈🙈 będzie co sprzątać haha
Screenshot_2020-08-23-22-36-02-209_pl.allegro.jpg

reklama
Czy któraś kupowala w Reserved spodnie dzianinowe? Fajne bo przypominają legginsy ale jestem ciekawa czy po praniu nie zrobia sie wyciągnięte szmaty..
IMG_20200825_131539.jpg

Piłeczki juz czekaja na małolata az wstanie 😁😁

Filip zadowolony? [emoji41]

Ja się pochwalę że dziś wreszcie się doczekałam i usłyszałam "mama" [emoji3590][emoji3590]
Taaak.. on lubi pileczki bardzo ale gumowe musielismy wyrzucic wszystkie gryzl i zjadal a plastikowych nie da rady 😂

Kamila gratuluję. Dagusia sie postarala. U nas nadal nie mowie mama i tata tylko dada i najlepiej mu znane niam niam.

Taaak.. on lubi pileczki bardzo ale gumowe musielismy wyrzucic wszystkie gryzl i zjadal a plastikowych nie da rady [emoji23]

Kamila gratuluję. Dagusia sie postarala. U nas nadal nie mowie mama i tata tylko dada i najlepiej mu znane niam niam.

Oj czy ja wiem czy plastikowych nie da rady [emoji85] my trochę mieliśmy do tej maty żółwia i część młoda przegryzła i odgryzała ale ona to gryzoń [emoji1787]

No Daga długo już wola tata i baba a mama dopiero dziś tak świadomie, i mam to szczęście że akurat udało mi się to nagrać [emoji3590][emoji87]

A mniam mniam też moja wola non stop ostatnio [emoji85]

@martoosia04 a co u was? Podgladam was na insta ale odezwij sie i napisz do nas 🥰
Żyje, żyje.
u nas wszystko ok, Tosia jak skończyła 10,5miesiaca to zaczęła chodzic. Teraz przemierza kilometry po mieszkaniu 😂 Mamy komplet jedynek i 3/4 dwójki. Widzę też opuchliznę na „4”.
do tego szykujemy sie do szkoły. Od września Tomek idzie do 1 klasy, Tobiasz do 4.
poza tym 13.09 mamy komunie Tobiasza, jeszcze roczek Tosi w planach 😱 No oszaleć idzie 😱

reklama
Oj czy ja wiem czy plastikowych nie da rady [emoji85] my trochę mieliśmy do tej maty żółwia i część młoda przegryzła i odgryzała ale ona to gryzoń [emoji1787]

No Daga długo już wola tata i baba a mama dopiero dziś tak świadomie, i mam to szczęście że akurat udało mi się to nagrać [emoji3590][emoji87]

A mniam mniam też moja wola non stop ostatnio [emoji85]

Genialne sa jej wlosy!! Taka mala roztrzepana Dagusia

Do góry