Fanka Kadry
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie dzwonię. Pewnie i tak pierwszeństwo mają maluszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tyle co maluszki ale najbardziej zaległe szczepienia.Ja jeszcze nie dzwonię. Pewnie i tak pierwszeństwo mają maluszki
A kiedy Wy mieliście mieć przed ta ?Nie tyle co maluszki ale najbardziej zaległe szczepienia.
Ja 7 kwietnia. Sami dzwonili.A kiedy Wy mieliście mieć przed ta ?
Tak. 2 dawke meningokokow o 2 miesiasce nam przeciagnelo. Zanim zawiesili szczepienia maly chorowal.. goraczka biegunka potem jak juz odczekalismy w zdrowiu to zamkneli szczepienia u nas bo duzo dzieci chorowalo podobnie jak i Fifi.. potem korona zaczął szalec i zamknęli wszystko.A kiedy Wy mieliście mieć przed ta ?
Na odczyn polecam pol szklanki wody i 1 lyzeczke sody. Zrobic oklad.My po szczepieniu. 9300 i 75cm, bylo wypełnienie kartki na bilans rocznego dziecka. Ubrani w takie kombinezony i plastiki na twarz. Wszystko zamkniete, nie wpuszczają nikogo.
Zaraz po wielki odczyn wyszedł :/
Za 6 tygodni pneumokoki, za kolejne 6 ospa i październik 5w1.
Pielęgniarka mówiła, że odra szaleje i lepiej szczepic, nie odwlekac, bo nie wiadomo co będzie za miesiąc, dwa..
Dobrze ze juz po jesteście [emoji8]Jesteśmy po szczepieniu. Fifi przy badaniu plakal tak bardzo.. podczas wklucia rozplakal się również ale zdecydowanie gorzej zniósł kwalifikacje do szczepienia. Wypełnić musialam karte koronawirusowa.. ze nie bylismy w ciagu 14 dni w krajach z koronawirusem...ze nie mieliśmy kontaktu z osoba z potwierdzonym zakażeniem i ze nie wystąpiły u nikogo z nas goraczka 38°, kaszel duszności. Zdziwilo mnie ze Pani doktor miala byc jak kosmita a tymczasem nikt nie byl. Zwykle swoje ubranka lekarskie miały plus maseczki czuc bylo zapach srodkow odkazajacych ale pani dr tylko zelem antybakteryjnym myła ręce wiec chyba srednio z tym reżimem. Jedynie sie nie mijaliśmy. Ciahle ktoś kontrolowal i jak ktos był w poczekalni odczekać po szczepieniu to ja siedziałam w punkcie szczepień. Po wyjściu kogos z poczekalni wchodziłam ja i tak w kółko.
Mamy umówione MMR na 5 lub 12 czerwca. Wzrost 83cm i waga 11.100g.
Ooo mała z niej panna [emoji846] a wydaje się duuuza na zdjęciach [emoji87]My po szczepieniu. 9300 i 75cm, bylo wypełnienie kartki na bilans rocznego dziecka. Ubrani w takie kombinezony i plastiki na twarz. Wszystko zamkniete, nie wpuszczają nikogo.
Zaraz po wielki odczyn wyszedł :/
Za 6 tygodni pneumokoki, za kolejne 6 ospa i październik 5w1.
Pielęgniarka mówiła, że odra szaleje i lepiej szczepic, nie odwlekac, bo nie wiadomo co będzie za miesiąc, dwa..
Mała damesa ;DDobrze ze juz po jesteście [emoji8]
Moja Daga tak jak Filip płacze już przy badaniu, ba ona płacze jak tylko ja rozbieram do ważenia a gdzie tam jeszcze badanie [emoji51]Ooo mała z niej panna [emoji846] a wydaje się duuuza na zdjęciach [emoji87]
My na szczęście szczepienie dopiero na 13-14miesiecy więc może do tego czasu się to bardziej uspokoi i normalnie taka wizyta będzie wyglądać...