reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

To tez zależy od miejsca w jakim sie mieszka.u nas w lubuskiem jest 85 zarazonych 0 zgonow a w naszym powiecie nie ma nikogo chorego i wszelkie podejrzenia kończyły sie wynikiem negatywnym.

U nas zaczyna sie bol nozki po szczepieniu. Narazie lzej jak ostatnio mlody po jękuje co jakis czas jak jakis ruch nozka zrobi. Dalam jeszcze raz paracetamol.

No u nas na Śląsku jest bardzo dużo chorych...
Teraz to żałuję że już w Lubuskim nie mieszkamy [emoji38]
U nas to ludzie już chyba znudzili się tymi wszystkimi nakazami i stwierdzili ze skoro tyłu chorych to prędzej czy później każdy zachoruje, takie mam wrażenie patrząc na to co widzialam wczoraj i dziś.

Uuu biedny [emoji17]

reklama
No u nas na Śląsku jest bardzo dużo chorych...
Teraz to żałuję że już w Lubuskim nie mieszkamy [emoji38]
U nas to ludzie już chyba znudzili się tymi wszystkimi nakazami i stwierdzili ze skoro tyłu chorych to prędzej czy później każdy zachoruje, takie mam wrażenie patrząc na to co widzialam wczoraj i dziś.

Uuu biedny [emoji17]
Tak beda podchodzić wszyscy.. jeszcze chwila moment.
A w lubuskim gdzie mieszkałas?

Jakie slodkie kiteczki [emoji3590][emoji3590]
I jak fajnie dzieci na początku chodzą. Juz sie nie mogę doczekać. Fifi narazie nie chce sam.
Maleńkie cudo [emoji7][emoji7][emoji7] i te kucyki [emoji7]
Tutaj w Często wczoraj dużo ludu ja ulicach. Dzieciaki w grupie, na rowerach, deskorolkach, rolkach. Rodzice z.dziecmi na spacerach,hulajnogach itp. ale nie powiem wszyscy maskach. Ale kurcze śmieszne to, jeszcze.z tydzień temu zostań w domu, ulice puste, gdzieniegdzie było widać ludzi na.spacerze a teraz pełne ulice [emoji85]

W poniedziałek będę się umawiac na zalegle szczepienia. Ale chyba wcześniej uderzę do pediatry na wizytę i po skierowanie do dermatologa bo mala ma dalej jakieś plamy na skorze. Nie wiem czy to nie alergiczne czy może AZS. I nie wiem czy to nie jest przeszkodą do szczepień.
Q

My mamy szczepienia 5 mają Priorixem, u nas też dużo ludzi ale większość w maskach. Życie też po malu zaczyna wracać do "normy" także jestem pozytywnie nastawiona

Ja mam z zestawu 2w1 i jestem mega zadowolona ale wiem co możesz czuć bo wcześniej w bebetto jak się przesiadł syn z gondoli do spacerówki to wszystkim się chciało płakać :D Teraz mam x-landera x-cite. Jest meeeega ! kubełkowe siedzisko, całkiem spore, teleskopowa rączka, wózek lekki, ładny, światełka w podnóżku. łatwy dostęp do kosza na zakupy. lekko się prowadzi ;) zerknij sobie u nich na stronie , ja mogę śmiało polecić :)

Musze sobie od razu zapisac ten wózek, skoro tak go sobie chwalisz :) gondola rozumiem też sie fajnie sprawowala?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry